reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
A na tej stronie co podstawiłaś jest też możliwość zamówienia koszulek dla dzieci, wiec może koszulki, a nie bodziaki...szczerze mówiąc bardziej wygodne

Forever, u nas dziewczyny mialy namiary na firme, ktora nam robila koszulki, musialabym zapytac. Jesli chcecie moge jutro wkleic foto naszych koszulek zlotowych, projekt robila jedna Mamusia :-)

He he, szaleństwo :-) Byłoby fajnie się tak spotkać, sądzę, że mój K. by się pisał, bo lubi wycieczki, a poza tym, kiedy planowałyśmy pierwsze okołowarszawskie spotkanko, myślał, że będzie z chłopami i chciał jechać :-) Do zwierzaków niańki się zorganizuje bez problemu, więc wszystko zależy od okoliczności [czy będziemy zdrowi] i od finansów. Niestety, będę wtedy na wychowawczym, będziemy żyć z wypłaty K. i oszczędności - zobaczymy, jak nam będzie szło. Nie mniej jednak, pomysł super i fajnie, że tak dużyu odzew :-)

Forever, u nas dziewczyny mialy namiary na firme, ktora nam robila koszulki, musialabym zapytac. Jesli chcecie moge jutro wkleic foto naszych koszulek zlotowych, projekt robila jedna Mamusia :-)
Bardzo poproszę :-) Ja-Zołza - wariant myślę będzie ekonomiczny :-), jakbym miała większą furę nie byłoby problemu jechać razem a tak to spakowanie na dłuższy wyjazd z Młodą i kimś do opieki to mistrzostwo świata. :zawstydzona/y:

Dziewczynki, reasumując proponuję następujący plan działania w temacie:
1. do 15.10. akcesy
2. szukam kwatery a najpierw uderzam tam gdzie pisała Blusia no i sprawdzę czy woda jest
3. ogarniam temat koszulek/bodziaków - Blusia Twoja pomoc będzie nieoceniona
4. proszę wszystkie Zainteresowane o maile z przyczyn techniczno - organizacyjnych a na forum wstawiam informację jak się temat posuwa
5. robię kalkulację i proszę o wpłatę na poczet kwatery i gadżetów ze świadomością iż jeśli któraś zrezygnuje a nie będzie innej chętnej na to miejsce - bezzwrotne
Odnośnie terminu to obstawiam 20 - 22 kwietnia 2012 - jakbyście mogły sobie zapisać. To się organizujcie Dziewczynki :-)
Ja niestety miejsca z przyczyn gabarytów mojego auta nie mogę zaproponować, ale współjazdę z Wawy lub okolic jak najbardziej - nawet byłoby to wskazane przy konieczności skorzystania z toalety czy zatankowania. Jeżdzę dość dynamicznie i zamierzam się wyrwać z Wawy w piątek przed korkami.
Tak czy inaczej wszystkie chętne albo niezdecydowane proszę o zaglądanie na wątek co się dzieje.
Oczywiście wszelkie chętne do pomocy organizacyjnej mile widziana :tak: tylko, że trzeba by było więcej robić niż będąc moderatorem ;-)
Czy są jeszcze jakieś życzenia odnośnie miejsca - poza wodą nie tylko w kranie ? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry