reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
A na tej stronie co podstawiłaś jest też możliwość zamówienia koszulek dla dzieci, wiec może koszulki, a nie bodziaki...szczerze mówiąc bardziej wygodne

Forever, u nas dziewczyny mialy namiary na firme, ktora nam robila koszulki, musialabym zapytac. Jesli chcecie moge jutro wkleic foto naszych koszulek zlotowych, projekt robila jedna Mamusia :-)

He he, szaleństwo :-) Byłoby fajnie się tak spotkać, sądzę, że mój K. by się pisał, bo lubi wycieczki, a poza tym, kiedy planowałyśmy pierwsze okołowarszawskie spotkanko, myślał, że będzie z chłopami i chciał jechać :-) Do zwierzaków niańki się zorganizuje bez problemu, więc wszystko zależy od okoliczności [czy będziemy zdrowi] i od finansów. Niestety, będę wtedy na wychowawczym, będziemy żyć z wypłaty K. i oszczędności - zobaczymy, jak nam będzie szło. Nie mniej jednak, pomysł super i fajnie, że tak dużyu odzew :-)

Forever, u nas dziewczyny mialy namiary na firme, ktora nam robila koszulki, musialabym zapytac. Jesli chcecie moge jutro wkleic foto naszych koszulek zlotowych, projekt robila jedna Mamusia :-)
Bardzo poproszę :-) Ja-Zołza - wariant myślę będzie ekonomiczny :-), jakbym miała większą furę nie byłoby problemu jechać razem a tak to spakowanie na dłuższy wyjazd z Młodą i kimś do opieki to mistrzostwo świata. :zawstydzona/y:

Dziewczynki, reasumując proponuję następujący plan działania w temacie:
1. do 15.10. akcesy
2. szukam kwatery a najpierw uderzam tam gdzie pisała Blusia no i sprawdzę czy woda jest
3. ogarniam temat koszulek/bodziaków - Blusia Twoja pomoc będzie nieoceniona
4. proszę wszystkie Zainteresowane o maile z przyczyn techniczno - organizacyjnych a na forum wstawiam informację jak się temat posuwa
5. robię kalkulację i proszę o wpłatę na poczet kwatery i gadżetów ze świadomością iż jeśli któraś zrezygnuje a nie będzie innej chętnej na to miejsce - bezzwrotne
Odnośnie terminu to obstawiam 20 - 22 kwietnia 2012 - jakbyście mogły sobie zapisać. To się organizujcie Dziewczynki :-)
Ja niestety miejsca z przyczyn gabarytów mojego auta nie mogę zaproponować, ale współjazdę z Wawy lub okolic jak najbardziej - nawet byłoby to wskazane przy konieczności skorzystania z toalety czy zatankowania. Jeżdzę dość dynamicznie i zamierzam się wyrwać z Wawy w piątek przed korkami.
Tak czy inaczej wszystkie chętne albo niezdecydowane proszę o zaglądanie na wątek co się dzieje.
Oczywiście wszelkie chętne do pomocy organizacyjnej mile widziana :tak: tylko, że trzeba by było więcej robić niż będąc moderatorem ;-)
Czy są jeszcze jakieś życzenia odnośnie miejsca - poza wodą nie tylko w kranie ? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry