reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

Tygrynka to zasługa duzej dawki protopicu i tabletek:) ale juz niestety wczoraj bylo widać kaszke na twarzy...Brzoskiwnka widziala wiec uczulenie wraca, Julia moze potwierdzic ze ładna buzia w przypadku AZS to tylko chwila, za chwilke znowu jest "wysyp" no ale narazie jeszcze nie jest masakra wiec mam dobry humorek :)

reklama
Na basen to i ja sie pisze ale to najpierw musi malej zejsc ucuzlenie z szyjki....
a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)

a jeśli w niedziele niebyłoby pogody to moze kawka? np w starym browarze

ja bym wolała w weekend w żadne CH nie wchodzić.. zresztą w ndz mam czas tylko do 15:30, bo potem goście przychodzą...

a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)

nooo przynajmniej ktoś:-D wiesz Asia, bo Mazurianki więc inaczej na to patrzymy:-p chociaż chciałam zauważyć że Olsztyn to Warmia jeszcze:-p:-p:-p

a ja z chęcią pójdę na basen z moimi obłościami bo uwielbiam wodę i młody też się dobrze w wodzie czuje, więc szkoda mi zabierać mu radochę z powodu moich kompleksów ;) poza tym ćwiczę wtedy silną wolę by się nie załamywać i wmawianie sobie że nikt nic nie zauważy :p a prawda jest taka że większość ludzi i tak nie zwraca na nas uwagi bo zamartwia się własnym ciałem :D

czyli za tydzień znowu kino :D i w ndz spacer jak będzie ładnie!
No dobra masz rację :-p w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy

No dobra masz rację :-p w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy

normalnie czuję się dumna, że Cię zwerbowałam:-p
to czekamy na zdrowe uszka i robimy Luli taplanko basenowe:-D

Czyli w niedzielę jak będzie pogoda to Cytadela?

no chyba? chyba że chcecie gdzieś indziej, ale to ja wtedy odpadam bo muszę być na czas w domu..

tak Kozaczino dbaj o te uszy zwłaszcza, że to nawraca się prawda? biedna Lula :-(

Tygrynka jeśli w niedzielę, bym szła na spacer, to albo park sołacki, albo cytadela. bo za długo bym nie była, a chętnie z Wami się spotkam!

ja nigdy nie byłam w sołąckim parku....a w botaniku raz w zyciu przez mgłę pamietam...

laski a co powiecie na kręgle? ale to raczej bez dzieci

reklama