Tygrynka to zasługa duzej dawki protopicu i tabletek ale juz niestety wczoraj bylo widać kaszke na twarzy...Brzoskiwnka widziala wiec uczulenie wraca, Julia moze potwierdzic ze ładna buzia w przypadku AZS to tylko chwila, za chwilke znowu jest "wysyp" no ale narazie jeszcze nie jest masakra wiec mam dobry humorek
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Na basen to i ja sie pisze ale to najpierw musi malej zejsc ucuzlenie z szyjki....
a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)
a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)
a jeśli w niedziele niebyłoby pogody to moze kawka? np w starym browarze
ja bym wolała w weekend w żadne CH nie wchodzić.. zresztą w ndz mam czas tylko do 15:30, bo potem goście przychodzą...
nooo przynajmniej ktoś wiesz Asia, bo Mazurianki więc inaczej na to patrzymy chociaż chciałam zauważyć że Olsztyn to Warmia jeszcze
No dobra masz rację w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończya ja z chęcią pójdę na basen z moimi obłościami bo uwielbiam wodę i młody też się dobrze w wodzie czuje, więc szkoda mi zabierać mu radochę z powodu moich kompleksów poza tym ćwiczę wtedy silną wolę by się nie załamywać i wmawianie sobie że nikt nic nie zauważy a prawda jest taka że większość ludzi i tak nie zwraca na nas uwagi bo zamartwia się własnym ciałem
czyli za tydzień znowu kino i w ndz spacer jak będzie ładnie!
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Czyli w niedzielę jak będzie pogoda to Cytadela?
No dobra masz rację w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy
normalnie czuję się dumna, że Cię zwerbowałam
to czekamy na zdrowe uszka i robimy Luli taplanko basenowe
Czyli w niedzielę jak będzie pogoda to Cytadela?
no chyba? chyba że chcecie gdzieś indziej, ale to ja wtedy odpadam bo muszę być na czas w domu..
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
No dobra masz rację w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy
tak Kozaczino dbaj o te uszy zwłaszcza, że to nawraca się prawda? biedna Lula :-(
Tygrynka jeśli w niedzielę, bym szła na spacer, to albo park sołacki, albo cytadela. bo za długo bym nie była, a chętnie z Wami się spotkam!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja nigdy nie byłam w sołąckim parku....a w botaniku raz w zyciu przez mgłę pamietam...
laski a co powiecie na kręgle? ale to raczej bez dzieci
laski a co powiecie na kręgle? ale to raczej bez dzieci
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
łooooo kręgle ale to tylko w niku laski !!! uwielbiam !!
Podziel się: