reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

Tygrynka to zasługa duzej dawki protopicu i tabletek:) ale juz niestety wczoraj bylo widać kaszke na twarzy...Brzoskiwnka widziala wiec uczulenie wraca, Julia moze potwierdzic ze ładna buzia w przypadku AZS to tylko chwila, za chwilke znowu jest "wysyp" no ale narazie jeszcze nie jest masakra wiec mam dobry humorek :)

reklama
Na basen to i ja sie pisze ale to najpierw musi malej zejsc ucuzlenie z szyjki....
a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)

a jeśli w niedziele niebyłoby pogody to moze kawka? np w starym browarze

ja bym wolała w weekend w żadne CH nie wchodzić.. zresztą w ndz mam czas tylko do 15:30, bo potem goście przychodzą...

a moje kompleksy to ja mam w d....:-):-):-):-) he he he nie bede sobie odmawiala takeij przyjemnosci jak woooddddaaaaaa:-):-):-)

nooo przynajmniej ktoś:-D wiesz Asia, bo Mazurianki więc inaczej na to patrzymy:-p chociaż chciałam zauważyć że Olsztyn to Warmia jeszcze:-p:-p:-p

a ja z chęcią pójdę na basen z moimi obłościami bo uwielbiam wodę i młody też się dobrze w wodzie czuje, więc szkoda mi zabierać mu radochę z powodu moich kompleksów ;) poza tym ćwiczę wtedy silną wolę by się nie załamywać i wmawianie sobie że nikt nic nie zauważy :p a prawda jest taka że większość ludzi i tak nie zwraca na nas uwagi bo zamartwia się własnym ciałem :D

czyli za tydzień znowu kino :D i w ndz spacer jak będzie ładnie!
No dobra masz rację :-p w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy

No dobra masz rację :-p w sumie to chciałam Lulę zabrać na basen bo w wannie uwielbia się taplać zatem w basenie oszaleje ze szczęścia :-) Tylko chciałabym iść jak się ciut cieplej zrobi i sprawa uszu się skończy

normalnie czuję się dumna, że Cię zwerbowałam:-p
to czekamy na zdrowe uszka i robimy Luli taplanko basenowe:-D

Czyli w niedzielę jak będzie pogoda to Cytadela?

no chyba? chyba że chcecie gdzieś indziej, ale to ja wtedy odpadam bo muszę być na czas w domu..

tak Kozaczino dbaj o te uszy zwłaszcza, że to nawraca się prawda? biedna Lula :-(

Tygrynka jeśli w niedzielę, bym szła na spacer, to albo park sołacki, albo cytadela. bo za długo bym nie była, a chętnie z Wami się spotkam!

ja nigdy nie byłam w sołąckim parku....a w botaniku raz w zyciu przez mgłę pamietam...

laski a co powiecie na kręgle? ale to raczej bez dzieci

reklama