reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania poznańskich mamuś

w tarnowie podgónym jest fajna taka kameralna kręgielnia :-) ale na niku też się piszę :-D bardzo chętnie.. o ile kasę dostanę o mojego żywiciela :p

reklama
wow no to wątek się rozkręcił :) ja bym chętnie poszła na ten film tylko mąż ma urodziny i brat przyjeżdża z 2 chłopcami na ferie to nie wiem czy go wyciągnę na taki babski film :) a chetnie bym się dowiedziała jak to cholerstwo usunąć i potem na ten basen wyjść :) ja uwielbiam wodę , zresztą raz w tygodniu na basen chodzę , ale jeszcze z mała nie byłam ze względu na alergie ale jeszcze troszkę spróbujemy i tego :)

no nie będę wymieniać której figury zazdroszczę, zwłaszcza , że byłam zawsze szczupła a teraz motto " kochanego ciałka nigdy za wiele" :-):-)

a kręgle też uwielbiam :)

kregle na ratajach nad Warta tez są naleza do POSIRu ;-)mozna posiedziec na dworze posączyc piweczko niedaleko jest skatepark prkatycznie za płotem mozna pograc w siatkę plazową ale to latem ;-)

a widzisz marciaa bo ja tutaj z piątkowa i tak zawsze jakoś uderzałam do niku:p kwesta przyzwyczajenia;p ale to zdecydowanie bez bachorzni;p

spoko wiekszosc z Was jest z tamtych okolic tylko ja i Ilona z wypi*dziejewa ;P ale spoko na szczescie mam auto bo bez tego bym wyla do ksiezyca co wieczor. Ja sie dostosuje zawsze kogos po drodze mogę wziąc

nie ma to jak niezależność w tym się zgadzam w 100000%;p
to pewnie jakoś się dogadamy co do wyjścia bez maluchów bo laski chciały na jakies znieczulenie iść tak do 13 marca o ile dobrze kojarzę!

znieczulenie, moje urodziny... jest co oblewac :p
ej a ja nigdy na kreglach nie bylam!! i nie wiem czy pojde bo boje sie ze sie wyglupie :p

reklama