reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

w tarnowie podgónym jest fajna taka kameralna kręgielnia :-) ale na niku też się piszę :-D bardzo chętnie.. o ile kasę dostanę o mojego żywiciela :p

reklama
wow no to wątek się rozkręcił :) ja bym chętnie poszła na ten film tylko mąż ma urodziny i brat przyjeżdża z 2 chłopcami na ferie to nie wiem czy go wyciągnę na taki babski film :) a chetnie bym się dowiedziała jak to cholerstwo usunąć i potem na ten basen wyjść :) ja uwielbiam wodę , zresztą raz w tygodniu na basen chodzę , ale jeszcze z mała nie byłam ze względu na alergie ale jeszcze troszkę spróbujemy i tego :)

no nie będę wymieniać której figury zazdroszczę, zwłaszcza , że byłam zawsze szczupła a teraz motto " kochanego ciałka nigdy za wiele" :-):-)

a kręgle też uwielbiam :)

kregle na ratajach nad Warta tez są naleza do POSIRu ;-)mozna posiedziec na dworze posączyc piweczko niedaleko jest skatepark prkatycznie za płotem mozna pograc w siatkę plazową ale to latem ;-)

a widzisz marciaa bo ja tutaj z piątkowa i tak zawsze jakoś uderzałam do niku:p kwesta przyzwyczajenia;p ale to zdecydowanie bez bachorzni;p

spoko wiekszosc z Was jest z tamtych okolic tylko ja i Ilona z wypi*dziejewa ;P ale spoko na szczescie mam auto bo bez tego bym wyla do ksiezyca co wieczor. Ja sie dostosuje zawsze kogos po drodze mogę wziąc

nie ma to jak niezależność w tym się zgadzam w 100000%;p
to pewnie jakoś się dogadamy co do wyjścia bez maluchów bo laski chciały na jakies znieczulenie iść tak do 13 marca o ile dobrze kojarzę!

znieczulenie, moje urodziny... jest co oblewac :p
ej a ja nigdy na kreglach nie bylam!! i nie wiem czy pojde bo boje sie ze sie wyglupie :p

reklama