reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
ja na niedzielę odpadam jednak. ale na początku marca kręgle i picie.. eee a może do plazy na te kręgle i od razu picie? 2 w 1 ? :-)

ja na tak długo nie dam rady - u nas nadal cyc jest... chyba że kręgle w plazie :p to sobie będę podskakiwać na dokarmianie bo i tak nie piję :p
Natuśka no fajnie się zgrałyśmy to i się czesto spotykamy :D a co bedzie wiosna i latem??? o mamo :D:D:D

Marta to jak pojedziesz do wpadnij po mnie:p hahahaha

tej no poczatke marca obowiazkowo znieczulenie, obiecalyscie dla mnie:p bo pozniej nic nie przelkne bardzo dlugo po szpitalu:(

ja sobie tylko pozwolę nieśmiało przypomnieć że oprócz znieczulania to trzeba będzie pamiętać o moim kolejnym roku bliżej do końca niż do początku :p

Ja w niedziele sie nie pojawie bo jest mój tata i chce sie nim nacieszyć a on wnusią. Na kręgle sie pisze i to nawet baaaaardzo bo już nie pamiętam kiedy w nie grałam.

reklama
Tygrynka duzo powodów do świetowania:) moja rocznice slubu mozemy tez juz swietowac hahahha nie tylko twoje u:)