reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
ja na niedzielę odpadam jednak. ale na początku marca kręgle i picie.. eee a może do plazy na te kręgle i od razu picie? 2 w 1 ? :-)

ja na tak długo nie dam rady - u nas nadal cyc jest... chyba że kręgle w plazie :p to sobie będę podskakiwać na dokarmianie bo i tak nie piję :p
Natuśka no fajnie się zgrałyśmy to i się czesto spotykamy :D a co bedzie wiosna i latem??? o mamo :D:D:D

Marta to jak pojedziesz do wpadnij po mnie:p hahahaha

tej no poczatke marca obowiazkowo znieczulenie, obiecalyscie dla mnie:p bo pozniej nic nie przelkne bardzo dlugo po szpitalu:(

ja sobie tylko pozwolę nieśmiało przypomnieć że oprócz znieczulania to trzeba będzie pamiętać o moim kolejnym roku bliżej do końca niż do początku :p

Ja w niedziele sie nie pojawie bo jest mój tata i chce sie nim nacieszyć a on wnusią. Na kręgle sie pisze i to nawet baaaaardzo bo już nie pamiętam kiedy w nie grałam.

reklama
Tygrynka duzo powodów do świetowania:) moja rocznice slubu mozemy tez juz swietowac hahahha nie tylko twoje u:)