Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Kozaczino ja też za -15kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobeze że Damianka dzisiaj nie widzisz takiego uczulenia dostał:-( no ale cóż - damy radewczoraj znowu mi uczulenie wywaliło chyba po tej dobrej kawie ale co tam a w ogóle mam za dużo kompleksów
Pewnie tak a jeśli w niedziele niebyłoby pogody to moze kawka? np w starym browarzeczyli za tydzień znowu kino i w ndz spacer jak będzie ładnie!
Jeśli cytadela to ja odpadam bo z 3 godziny bym jechała z Damiankiem:-(może ja też do kina w środę się załapię, jeśli nie wyjadę
a w niedzielę, jak Adaś bez gorączki będzie to pisze się :-) a gdzie? cytadela?
Ja się wybiore na cytadele jak Damianek do przedszkola pójdzie, bo z jego choroba lokomocyjną to za daleko co 2 przystanki wysiadać:-(a właśnie Ilonka!! ja chciałam publicznie stwierdzić że Ty masz za dużo kompleksów! bo wyglądasz super! a namarudzisz się jakbyś jakimś potworem była! chyba Ci trzeba nowe lustro kupić...
no ja myślalam o Cytadeli bo tam najczęściej ruszamy z Kozaczino, poza tym pełno ludzi z psami, więc mój się cieszy, ale jakby co to ja się dostosuję..