reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek:p i wtryniać się na spotkania:p
fajnie że ten wątek ruszył. idzie wisona bedzie głośno:)
Marta to na co idziesz do kina?
Tygrynka hahah taaa jak z piciem:) heheh
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.

Ja po dzisiejszym lataniu za małym mówiłam że już więcej nie pójdę, ale znając życie za tydzień o tym zapomnę i będę szła,a potem znowu będę gadać że nigdy więcej... normalnie jak z piciem :p

tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Ilona no na polską komedię
Ja z basenu odpadam nie pokazuje sie w stroju:)

no ja niestety w pracy jestem :-( ale weekendowo piszę się na spotkania :-)
Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybrać:tak:
tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Ilona no na polską komedię
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(

Dzisiaj jest tak ładnie, słonko świeci a my w domu ;-(
A ja w jobie :-(

ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek:p i wtryniać się na spotkania:p
fajnie że ten wątek ruszył. idzie wisona bedzie głośno:)
Marta to na co idziesz do kina?
Tygrynka hahah taaa jak z piciem:) heheh
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.
no i super Tygrynka coś pisała o spacerze w niedzielę (choć pogoda ma się popsuć):wściekła/y:

Ja również nie jestem gotowa na bikini :-( będę za jakieś -15kg

Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybrać:tak:
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(
To jeśli pogoda dopisze to się zgadamy co ze spacerkiem :-)

reklama