reklama
ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek i wtryniać się na spotkania
fajnie że ten wątek ruszył. idzie wisona bedzie głośno
Marta to na co idziesz do kina?
Tygrynka hahah taaa jak z piciem heheh
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Ilonka ale busy aż tak rzadko nie jeżdżą
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja po dzisiejszym lataniu za małym mówiłam że już więcej nie pójdę, ale znając życie za tydzień o tym zapomnę i będę szła,a potem znowu będę gadać że nigdy więcej... normalnie jak z piciem
tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Ilona no na polską komedię
Ja z basenu odpadam nie pokazuje sie w stroju
Brzoskwinkaa
Marta jeśli Ty w stroju nie pokazujesz się to co ja mam powiedzieć?tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybraćno ja niestety w pracy jestem :-( ale weekendowo piszę się na spotkania :-)
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Brzoskwinkaa
Dzisiaj jest tak ładnie, słonko świeci a my w domu ;-(
*J*U*L*K*A*
Na pocieszenie my też bo własnie słonko świeci a jeszcze nie kupiłam filtra 50-tki dla DamiankaDzisiaj jest tak ładnie, słonko świeci a my w domu ;-(
A ja w jobie :-(Dzisiaj jest tak ładnie, słonko świeci a my w domu ;-(
no i super Tygrynka coś pisała o spacerze w niedzielę (choć pogoda ma się popsuć)ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek i wtryniać się na spotkania
Ja również nie jestem gotowa na bikini :-( będę za jakieś -15kgJa z basenu odpadam nie pokazuje sie w stroju
To jeśli pogoda dopisze to się zgadamy co ze spacerkiem :-)Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybrać
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(
reklama
*J*U*L*K*A*
kozaiczko jestem otwarta na propozycje;-)
Podziel się: