reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Wronka no jak Daniel 555 ma urodziny to się będzie działo :-D:-D:-D nie wiem czy nasze brzuchy i żołądki to wytrzymają ;-)Już czuję że specjalną gazetkę z przepisami na drinki znajdzie :-D

reklama
ja się dzisiaj podpytam M jak z domkami u Nas - pod koniec czerwca ogrzewanie już zbędne chyba, ale dowiem się czy jest szansa na uruchomienie i czy się pomiescimy - bo domek na rodzinę, a Oni mają ich chyba 8.

Gosieńko - nie księżniczka jest Helenki - tylko Julka zapałała do Niej miłością pierwszą i prawdziwą i musiałam jej obiecac że kupię Jej taką samą

Buhahahahahahaha- posadzimy Wronkę z Danielem555 na tronie i będziemy Was czcić :p
Dzieciaki też będą przeszczęśliwe :)

Agnieszka- nie poszuka się PÓŹNIEJ trzeba szukać TERAZ. Ja tym razem odpadam, więc proszę chętne łapki w górę :)

Ostatnia edycja:
Ja, ja, jeszcze ja:-D bardzo chciałabym Was poznać:tak: jak M zjedzie do domu to przedyskutujemy temat i ostatecznie się określę

W czerwcu ogrzewanie zbedne. Nie przypominam sobie zebym w czerwcu kiedys wcdomu palila :p

No i gdzie nad to morze bo to tez wazne. Byle nie w jakis tlum :)

Ja bym poczekała co Nata i jej M. dają radę załatwić :tak:
Jak u nich nic się nie da to trzeba morze obskoczyć ;-) ja patrze po Sarbinowie ;-) Aniez popatrz to gdzie ty byłaś w ubiegłym roku... jak któraś jeszcze coś fajnego namierzy niech da znać :tak:

reklama
Do góry