reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Szanowny małżon wyraził chęć wyjechania :p

Kierunek jest mi obojętny byle nie Zakopane, bo nie lubię (taka jestem dziwna), tzn. góry owszem, ale dojazd mnie przerasta (nie o odległość idzie, tylko w długi weekend to tam będzie tłum).
Może nad morze? My dojedziemy jakby co. Kittek masz tam jakieś domki, chociaż z ogrzewaniem muszą być... w zasadzie to spokojnie ośrodek możemy wynająć :p

Ostatnia edycja:
Aniam jak nic musisz na rosół przyjechać skoro Olka się księżniczką zaopiekowała ;-)

Nata ja myślałam że Julka ma księżniczkę :-)

Aniez może być morze :tak: ale ja na pewno nie będę organizatorką oj nie ;-);-);-)Rogi byka czekają :-p

weekend czerwcowy może być :tak: (...)
A kierunek też mi obojętny :tak: A co do ogrzewania to fajnie jakby było bo (...) to nigdy nic nie wiadomo ;-)

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak przypada długi weekend czerwcowy hehehe bo nie mam w pracy nowego kalendarza. No, ale skoro Aga pisze o urodzinach J. to się kurka domyślam ,że to jakoś wtedy wypada czyli w moje urodziny również...łoooooo matko.... :szok:

Wronka my ci urodziny wyprawimy że zapamiętasz je na całe życie :tak::-D

Specjalnie dla Wronko weekend czerwcowy jest od 19 -22

Ostatnia edycja:
Wronia to się będzie działo zrobimy wspólne urodziny ;-) :-D Bo będzie nas kilka w czerwcu :tak: Ty, ja, mój J. Kuba Aniezowej... kogo jeszcze pominęłam?? (...)
Także ja jestem za czerwcem jak najbardziej :tak:

Ostatnia edycja:
No to jak w mordę strzelił bo ja mam 19-tego......hhmmmAga czerwcowa jest jeszcze moja W i Mateuszek gosieńki i z tego co pamiętam Daniel555, ale tu 100% nie daje hehehe

reklama
No tak! ...
Oj byłaby impreza :-D

To kobiety określajcie się co do weekendu czerwcowego (...)! Potem poszuka się jakiegoś ośrodka :-p

Wronia czy ja wiem czy się jest czego bać?? Toż to by były najlepsze urodziny w życiu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry