reklama
aniez
Fanka BB :)
Szanowny małżon wyraził chęć wyjechania
Kierunek jest mi obojętny byle nie Zakopane, bo nie lubię (taka jestem dziwna), tzn. góry owszem, ale dojazd mnie przerasta (nie o odległość idzie, tylko w długi weekend to tam będzie tłum).
Może nad morze? My dojedziemy jakby co. Kittek masz tam jakieś domki, chociaż z ogrzewaniem muszą być... w zasadzie to spokojnie ośrodek możemy wynająć
Kierunek jest mi obojętny byle nie Zakopane, bo nie lubię (taka jestem dziwna), tzn. góry owszem, ale dojazd mnie przerasta (nie o odległość idzie, tylko w długi weekend to tam będzie tłum).
Może nad morze? My dojedziemy jakby co. Kittek masz tam jakieś domki, chociaż z ogrzewaniem muszą być... w zasadzie to spokojnie ośrodek możemy wynająć
Ostatnia edycja:
gosienkag76
Aniam jak nic musisz na rosół przyjechać skoro Olka się księżniczką zaopiekowała ;-)
Nata ja myślałam że Julka ma księżniczkę :-)
Aniez może być morze ale ja na pewno nie będę organizatorką oj nie ;-);-);-)Rogi byka czekają
Nata ja myślałam że Julka ma księżniczkę :-)
Aniez może być morze ale ja na pewno nie będę organizatorką oj nie ;-);-);-)Rogi byka czekają
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
weekend czerwcowy może być (...)
A kierunek też mi obojętny A co do ogrzewania to fajnie jakby było bo (...) to nigdy nic nie wiadomo ;-)
A kierunek też mi obojętny A co do ogrzewania to fajnie jakby było bo (...) to nigdy nic nie wiadomo ;-)
Ostatnia edycja:
Nie wiem jak przypada długi weekend czerwcowy hehehe bo nie mam w pracy nowego kalendarza. No, ale skoro Aga pisze o urodzinach J. to się kurka domyślam ,że to jakoś wtedy wypada czyli w moje urodziny również...łoooooo matko....
gosienkag76
Wronka my ci urodziny wyprawimy że zapamiętasz je na całe życie
Specjalnie dla Wronko weekend czerwcowy jest od 19 -22
Specjalnie dla Wronko weekend czerwcowy jest od 19 -22
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wronia to się będzie działo zrobimy wspólne urodziny ;-) Bo będzie nas kilka w czerwcu Ty, ja, mój J. Kuba Aniezowej... kogo jeszcze pominęłam?? (...)
Także ja jestem za czerwcem jak najbardziej
Także ja jestem za czerwcem jak najbardziej
Ostatnia edycja:
tego się właśnie boję hehehehheWronka my ci urodziny wyprawimy że zapamiętasz je na całe życie
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No tak! ...
Oj byłaby impreza
To kobiety określajcie się co do weekendu czerwcowego (...)! Potem poszuka się jakiegoś ośrodka
Wronia czy ja wiem czy się jest czego bać?? Toż to by były najlepsze urodziny w życiu
Oj byłaby impreza
To kobiety określajcie się co do weekendu czerwcowego (...)! Potem poszuka się jakiegoś ośrodka
Wronia czy ja wiem czy się jest czego bać?? Toż to by były najlepsze urodziny w życiu
Ostatnia edycja:
Podziel się: