reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Aniez podziękowała , na ciebie zawsze można liczyć:-) , ja gdybym nie miała poczucia humoru to już:tak: dawno bym w wariatkowie wylądowała :rofl2:

No dobra to co mam to strych :zawstydzona/y: mało ciekawa nazwa :-(

Ale plan jest na remont bo wakacje się zbliżają i nie wiem czy kanapa od was wystarczy ;-)

Ja u Gosienki spałam na parterze i nic nie widziałam. aniez - na planie mam wyraźnie antresola napisane, dlatego tego się trzymam. Nasz architekt również antresolą ten strych/II piętro/poddasze użytkowe czy jak tam chcecie nazywał. gosienko - wspominałaś kiedyś, że tam docelowo mieszkać nie będziesz więc czy jest sens inwestycji i czy właściciel wyrazi w ogóle zgodę? Ja bym wyraziła, ale różni ludzie są. Moja ciotka nie pozwala żadnych remontów wynajmującym wykonywać.

Gosieńko - Julka dzisiaj wyjęła swoje wszystkie koraliki, bransoletki, pierścionki podzieliła na dwie części i mówi - Mamo jak Helenka przyjedzie to jedna kupka jest dla Niej - bo wiesz, to moja przyjaciółka i Ona też dawała mi się bawić swoją bizuterią

Ja bardzo bym prosiła inny termin niż weekend majowy, bo ja BARDZO chętna na powtórkę, a wtedy na nas nie ma. Boże Ciało mi pasi:-) droga do przebycia nie gra roli, gdzie by to było to warto jechać, aby się spotkać:-)

reklama
Do góry