reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
zapomniałyście o mnie jak na mazurach to JA TEŻ chętnie dołączę z małym:tak: , nad morze to ja niestety sama z małym nie dam rady dotrzeć:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pozwoliłam sobie na teraz nas policzyć więc wychodzi gdyby jechało 10 rodzin to będzie

20 osób dorosłych

10 dzieciaków starszych

11 maluchów

A wydaje mi się że jeszcze jakieś dziewczyny będą chętne, więc musimy szukać takiego miejsca gdzie będzie minimum 10 pokoi :tak:

Sprecyzujmy też czy robimy podobne spotkanie jak było teraz czyli jeden wielki dom, czy szukamy oddzielnych domków ?

lepsze wydają mi się pokoje niż domki, bo będzie taniej niż za domek, co prawda nie musi być wtedy 10 domków bo w każdym domku na pewno zmieszczą się dwie czy też trzy rodzinki:-)

Nata mam nadzieje ze pamietasz wytyczne s,co do papieru kuchenki i jadalni :p mi obojetne cezy

dommki zy pokoje. Pokoje sa lepsze tylko wtedy gdy leje. Ale oby nie.

Basia jesli to by byly okolice 3city to brakuje tylko 19km autostrady. Pytanie tylko ile zajmuje objazd.

reklama
Aniam oczywiście, że pamiętam - i niestety ciężko ze spełnieniem ich - obdzwonilam dzisiaj z dwadzieścia miejscówek i w żadnej nie można gotować sobie samemu. Lipa straszna.

szukam dalej - co do ośrodka M będę wiedziała coś bliżej wieczorem jak mój pracoholik wróci z roboty

Do góry