reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Nata ale ten dworek ma za mało pokoi...
"Czterema pokojami dwuosobowymi i jednym pokojem czterosobowym."
"Czterema pokojami dwuosobowymi i jednym pokojem czterosobowym."
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
ok chyba że tak...
na ta grupę która się już zapowiedziała to pasi...
na ta grupę która się już zapowiedziała to pasi...
basia0412
Fanka BB :)
zapomniałyście o mnie jak na mazurach to JA TEŻ chętnie dołączę z małym , nad morze to ja niestety sama z małym nie dam rady dotrzeć:-(
Ostatnia edycja:
gosienkag76
Dziewczyny pozwoliłam sobie na teraz nas policzyć więc wychodzi gdyby jechało 10 rodzin to będzie
20 osób dorosłych
10 dzieciaków starszych
11 maluchów
A wydaje mi się że jeszcze jakieś dziewczyny będą chętne, więc musimy szukać takiego miejsca gdzie będzie minimum 10 pokoi
Sprecyzujmy też czy robimy podobne spotkanie jak było teraz czyli jeden wielki dom, czy szukamy oddzielnych domków ?
20 osób dorosłych
10 dzieciaków starszych
11 maluchów
A wydaje mi się że jeszcze jakieś dziewczyny będą chętne, więc musimy szukać takiego miejsca gdzie będzie minimum 10 pokoi
Sprecyzujmy też czy robimy podobne spotkanie jak było teraz czyli jeden wielki dom, czy szukamy oddzielnych domków ?
basia0412
lepsze wydają mi się pokoje niż domki, bo będzie taniej niż za domek, co prawda nie musi być wtedy 10 domków bo w każdym domku na pewno zmieszczą się dwie czy też trzy rodzinki:-)
Nata mam nadzieje ze pamietasz wytyczne s,co do papieru kuchenki i jadalni mi obojetne cezy
dommki zy pokoje. Pokoje sa lepsze tylko wtedy gdy leje. Ale oby nie.
Basia jesli to by byly okolice 3city to brakuje tylko 19km autostrady. Pytanie tylko ile zajmuje objazd.
dommki zy pokoje. Pokoje sa lepsze tylko wtedy gdy leje. Ale oby nie.
Basia jesli to by byly okolice 3city to brakuje tylko 19km autostrady. Pytanie tylko ile zajmuje objazd.
reklama
Aniam oczywiście, że pamiętam - i niestety ciężko ze spełnieniem ich - obdzwonilam dzisiaj z dwadzieścia miejscówek i w żadnej nie można gotować sobie samemu. Lipa straszna.
szukam dalej - co do ośrodka M będę wiedziała coś bliżej wieczorem jak mój pracoholik wróci z roboty
szukam dalej - co do ośrodka M będę wiedziała coś bliżej wieczorem jak mój pracoholik wróci z roboty
Podziel się: