reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania mam kwietniowych

Agnieszka- to gdzie ja byłam może dla niektórych być za drogie :) i ja się zrealizowałam z szukaniem lokum, więc teraz Wasza kolej :) kilka propozycji (potwierdzonych, że są miejsca) i wybieramy.

Moim zdaniem najlepsze byłyby domki, bo i pole dla dzieci na wybieg bezpieczne, i raczej przy tej ilości spokój będzie.

Rowy są fajne i kameralne, blisko Ustki i mnie tam ruchome piaski nęcą, ale to zadupie, nie wiem, czy na czerwiec nie za nudne dla dzieciaków.

Łeba jest świetna, ruchome piaski, park dinozaurów i inne takie, więc w razie niepogody będzie co robić... i tak jak pisze Aga, o tej porze roku to ja i do Łeby mogę, bo tłumów jeszcze nie ma :)

Sarbinowo mi się nie podoba, ale jak Wy pojedziecie, mogę jechać wszędzie.

Nata daj cynk :)

reklama
Wieczorem dam Wam znac - ile domków dałoby się załatwić, a jak nie to szukam jutro jakiejś agroturystyki :) bo już nalizczyłam 9 rodzin :)

Nata no na już 9 :tak: :-D jak powiedziałam facetowi że na już 9 domków to go zatchnęło

Ano drogo...ale wstawiłam co mi podał...Najpierw wynalazłam ten gród księcia :tak:

znalazłam coś takiego - warunki bez sząłu bo to taka post komuna
termin dla 10 rodzin mają wolny koszt 70zł za osobodzień (nocleg, pełne wyżywienie) nie ma możliwości gotowania

szukam dalej póki M nie da mi znac

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj nie dam rady, w pracy młyn, a wieczorem mam angola, ale jutro po robocie usiąde i będę też szukać :-)

Do góry