reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Ja tam też pisałabym się raczej za weekendem majowym, bo i tak mam wtedy urlop, w mojej firmie tak już jest, a w pozosostałe musiałbym dodatkowy brac, więc nie bardzo mi się opłaca:-). Jedyne co, to wolałabym jednak gdzies bliżej tym razem:-)Gosieńko....I LOVE YOU heheheheheheh, no boska jesteś:-)

co do kwietnia to Nasze ośrodki chyba odpadają - bo ogrzewanie jeszcze nie będzie włączone, a to domki :(

ja tam mogę ponownie przemierzyć caly kraj aby się z Wami spotkać - wiec luz :)

Ja tam jak cos tez dojade choc warto by bylo ten slask ze swoich wlosci wygonic na kilka dni. Ja jakby sie zwolnilo miejsce do wloch to smigam tam na majowke z aska. Na razie poluje :p

Aniam dolnyśląsk , dolny ;-) ale sama przyznaj że najlepsze spotkania u nas ;-):-) Masz jednak rację czas pupę ruszyć w głąb Polski:tak:
&&&& zaciskam aby się coś wolnego znalazło i do Włoch pojedziecie z Asią :tak:

gosienko - ja nie wiem, co Ty z tą antresolą, bo kolejny raz o niej piszesz, ale mam wrażenie, że to jakieś docinki co do naszego remontu i średnio mi się to podoba, bo żadnej antresoli u Ciebie nie widziałam.

reklama
Aniam tak myślałam że jeszcze netu nie masz :no: a to jakaś poważna awaria w lapku?

Elvie ja piszę o moim strychu użytkowym którego nie widziałaś, właściwie nikt nie widział ;-) stwierdziliśmy że możemy tam zrobić miejsce do spania jak goście przyjadą :tak: Rzeczywiście podłapałam nazewnictwo od ciebie bo ty też strych użytkowy nazywasz antresolą :tak: widziałam bo sama mi pokazywałaś :-)

Do góry