reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Mnie spotkanie u Elwiry pasuje bo bede mogla "wypuscic" dzieci wolno i bezpiecznie :) Aniez i Gosienka bedziecie tak? Maonka nadal odpadacie? :( a Monia?

reklama
Ja jestem, jestem...nie odzywam sie bo mi bez roznicy jak i gdzie byle w doborowym towarzystwie :-)... Powinnysmy z Hana dotrzec w sobote... Poki co intensywnie sie kurujemy bo mala przeziebiona... elvie prosze tylko wrzuc adres na pw bo gdzies mi uciekl...

Buuuuuuu w takim składzie spotkanie mnie ominie. :-( U nas ciągle chorobowo. Jeszcze Leon zaczął kaszleć i mąż pisał mi smsa, że bierze go grypa. Mam doła, że nas nie będzie

Maonka mi tez przykro ze Was nie bedzie :( Alisia mialaby kolege w podobnym wieku ;) o Julci nie wspomne ;) Nie martw sie-ten weekend zapowiada sie krotki i intensywny wiec wiecej jak pewne ze najpozniej na wiosne znow zawitamy pozwiedzac Wroclaw :) A latem przydaloby sie do zoo z dzieciaczkami sie wybrac bo julis kooooooocha zwierzaki nieziemsko :)

Dziewczyny, Elvie mi mówiła, ze spotkanie najpewniej około 14.00 a tak, jak pisałam dla mnie to za późno, bo mam plany na wieczór :) bawcie się dobrze i zróbcie nam śliczne foteczki :) całusy dla dzieciaczków.

Monia zdrówka dla Hanki hooliganki :p

Jednak o 14? Aniez to szkoda ze Cie nie bedzie :((( Nie mozemy zatem zrobic ciut wczesniej?
My rano wyjezdzamy i przybywamy :) huraaaaa!!! :D

Ella jak chcesz to możemy wcześniej jeśli zdążycie, ale Aniez ma urodziny przyjaciółki i nie wiem czy da radę.

Aniez o 12:00 Ci pasi?;-)

reklama
Pozdrawiamy z drogi :)
My powinnismy byc po 11 u Was :) Jesli Aniez by pasowalo to byloby super. Chcialabym poznac na zywo jak najwiecej z Was skoro jest okazja :)

Do góry