reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Super, cieszę się.

Z Aniez jak przez tel. rozmawiałam to tez mówiła, że lepiej 19-stego i że planów na ten weekend nie ma.

A Gosia i Gosienka?

reklama
Dziewczyny ja się jeszcze określę ale później bo Emil ma 11 października imieniny i wspominał że chce je wyprawiać dla kolegów i wypada to dokładnie w sobotę 19 :-(Będę z nim negocjować sobotę 12 zobaczymy co powie . Zrobię wszystko co się da jak to ja bo nie lubię spotkań wrocławskich opuszczać;-)

Gosieńko- wiadomo, że imieniny Emila ważniejsze :) ja na razie nie mam planów na 19.10 ale może to ulec zmianie, bo wiadomo jak jest ;-)

Gosieńko umówiłam się z Aniez na 9,10,11 listopada . No i właśnie jesteśmy przy planowaniu jak tu się wbić do Ciebie :)
Dziś jest dzień szybkich decyzji he he , bo wymyśliłyśmy to w 2 minuty .
Także pisz tu szybciutko co Ty na to ?

reklama
Do góry