reklama
aniez
Fanka BB :)
Ella jak chcesz to możemy wcześniej jeśli zdążycie, ale Aniez ma urodziny przyjaciółki i nie wiem czy da radę.
Aniez o 12:00 Ci pasi?;-)
Pozdrawiamy z drogi
My powinnismy byc po 11 u Was Jesli Aniez by pasowalo to byloby super. Chcialabym poznac na zywo jak najwiecej z Was skoro jest okazja
Dzisiaj tu dotarłam no to już wiecie, że mnie nie będzie... mogłaś Elwira eskę puścić to bym przyszła :-)
gosienkag76
Fanka BB :)
To chwytam byka za rogi ;-);-);-)
Mam dwie wiadomości jedną złą a drugą dobrą, oczywiście zaczynam od złej :-(
Nie udało nam się załatwić wyjazdu sylwestrowego, miejsc nie ma a jak są to drożyzna
Dobra wiadomość to taka że udało nam się zorganizować wypad w terminie 3-6 stycznia
Jedziemy w góry Izerskie pupy odmrażać ;-)grzańca pod stokiem się napić a mężowie będą dzieciarnie obsługiwać :-):-):-)
Będzie się działo
Mam dwie wiadomości jedną złą a drugą dobrą, oczywiście zaczynam od złej :-(
Nie udało nam się załatwić wyjazdu sylwestrowego, miejsc nie ma a jak są to drożyzna
Dobra wiadomość to taka że udało nam się zorganizować wypad w terminie 3-6 stycznia
Jedziemy w góry Izerskie pupy odmrażać ;-)grzańca pod stokiem się napić a mężowie będą dzieciarnie obsługiwać :-):-):-)
Będzie się działo
Laski ja jeszcze jutro w sprawie Sylwestra do Polo zadzwonię. Organizowałam tam zawsze szkolenia wyjazdowe dla konsultantów. Może udałoby się z terminem. Jedzenie domowe tam jest boskie! Co Wy na to? Polo w Przesiece
reklama
Podziel się: