reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Alicja obudzila sie z nowiuskim gilem. Jestem przeszczesliwa. Nie wiem czy ktokolwiek chcialby nas goscic tej jesieni. Szlak mnie trafi. Nic wiecej nie powiem bom wsciekla. Na rehabilitacji troche chlodno mieli i pewnie zmarzla...ale zeby od razu katar?! :( grrrrrrr!!! :(

reklama
Dziewczyny niestety takie są uroki jesieni że dzieciaki z katarem biegają ;-)dla mnie dopóki nie jest on zielonym gilem to traktuję go na luzaka ale to ja ;-)

Dajcie znać co i jak chociaż ja i tak do Wrocka przyjadę bo mam tam kurzy interes do zrobienia ;-):-)

Ella - określ się czy będziecie czy nie, bo maonka też z powodu choróbska odpadła.

gosienko - jak będziesz to zapraszamy, tylko ustalmy kiedy i o której.

Reszta chętnych też zaproszona. Czekam na info.

Nam pasuje. Nie ukrywam, że najbardziej sobota koło 12:00 :p bo wieczorem imprezka, a to się jeszcze trzeba wybrać :p

Gosieńko- Ty nawet nie wiesz, jak my się szybko z Anką potrafimy zorganizować. W Wawie z 4 dzieci chyba w ciągu 25 minut od podjęcia decyzji wyszłyśmy z chaty :p przy czym ja robiłam jeszcze makijaż :p

Dziewczyny mam propozycję: może my byśmy się na kawie spotkały na mieście w sobotę koło południa bez dzieci (Gosieńko, czy Ty będziesz miała z kim Helenkę zostawić?). Ja nie będę ukrywać, że takie babskie plotki bardziej by mi pasowały :-D

Ostatnia edycja:
Jutro idziemy do pediatry i zobaczymy czy to jedynie gil po pas czy nie daj Boze cos jeszcze i bede wiedziec. Baaaaaardzo chcialabym przyjechac :)

Nam pasuje. Nie ukrywam, że najbardziej sobota koło 12:00 :p bo wieczorem imprezka, a to się jeszcze trzeba wybrać :p

Gosieńko- Ty nawet nie wiesz, jak my się szybko z Anką potrafimy zorganizować. W Wawie z 4 dzieci chyba w ciągu 25 minut od podjęcia decyzji wyszłyśmy z chaty :p przy czym ja robiłam jeszcze makijaż :p

Dziewczyny mam propozycję: może my byśmy się na kawie spotkały na mieście w sobotę koło południa bez dzieci (Gosieńko, czy Ty będziesz miała z kim Helenkę zostawić?). Ja nie będę ukrywać, że takie babskie plotki bardziej by mi pasowały :-D

Aniez Ty jeszcze zdążyłaś pokrążyć bez celu po domu :-D:-D A dzieci i tak były wyszykowane :-D

Hehehehe... Anka ja uprawiam fintess w wersji domatorskiej... biegam dookoła słupa :p

Ella i jak? Bo nie wiem, jak się ustawiać. Kawa w mieście mnie nęci... bardzo nawet :-D Może jak przyjedziesz, to chłop z dziećmi a Ty z Elwirą do miasta? :p albo chłop też do miasta i na spacerek z dzieciaczkami? :-)

reklama
Dziewczyny przyjezdzamy!!!! :D Lekarka powiedziala ze to jedynie gil i nie widzi przeciwskazan do wyjazdu :) jesli do jutra sie nic nie zmini typu goraczka czy cos to w sob wstajemy skoro swit i wyruszamy z rodzinka do Elvie :D alez sie ciesze ze Was zobacze! :)

Do góry