reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Agnieszka- jak chcesz na Sylwka jechać, to nie ma co czekać, trzeba siąść z googlem przed sobą, poszukać i podzwonić. Im więcej ludzi, tym więcej szans :-)

reklama
Dziewczyny jeśli mogę prosić o zmianę godziny spotkania na przed południe (np.11). Na śmierć zapomniałam o teścia urodzinach, byłby zonk :baffled:. A na spotkaniu bardzo chcę być.
Gosieńka na którą te Twoje szybkobusy mogą Cię dowieść?

Dziewczyny! Moje dzieciaki na antybiotyku przez 8 dni mają być, więc dla dobra wszystkich przekładamy spotkanie na 19.10. na 13:30. Nie chciałabym, aby Wasze coś podłapały albo moje osłabione po lekach złapały ponownie jakąś infekcję.

Ostatnia edycja:
Wlasnie mialam pytac co ze spotkaniem Elvi. Szkoda ze sie przesuwa ale zdrowko najwazniejsze :) no i dodatkowo pogoda na weekend srednia zapowiadaja wiec moze i lepiej ;) oby wtedy sie udalo! Musi wreszcie! :)

OK, dla mnie nawet lepiej, bo tak to bym pewnie siedziała jak na szpilkach i myślała o powrocie, czy zdążę na urodziny. 19.10 jak najbardziej pasuje mi i godzina obojętna. Zdrówka Elvie dla dzieci

reklama
Do góry