reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
To w takim razie na przyszły tydzień się umawiamy, postaram się być i mam nadzieję że " czerwone " ferrari po mnie przyjedzie ;-)
aniez
Fanka BB :)
Dziewczyny zanim zaczniemy się umawiać ponownie z Ellą :-) proponuję omówić kwestię ewentualnego wyjazdu w styczniu w Karkonosze np. chociaż się nie upieram, bo mogą być i Góry Sowie i okolice Stołowych... co tam chcecie :-)
Wątpię, żebyśmy coś na Sylwka znalazły, dzwoniłam w kilka miejsc i nic :-( może każda niech poszuka i podzwoni, im więcej pomysłów, tym więcej szans :-)
W zw. z wątpliwym terminem Sylwestrowym, komu pasuje 4,5,6 stycznia (my moglibyśmy od piątku wieczorkiem 3.01). Wtedy są większe szanse, na znalezienie czegoś i ceny też są inne. A "balować" można zawsze atutem jest 6 stycznia, który jest dniem wolnym.
Nam pasuje
Gosieńce pasuje
Jak reszta?
Przeniosłam dyskusje tutaj, bo na ogólnym widzę, że można się pogubić, co Agnieszka
Wątpię, żebyśmy coś na Sylwka znalazły, dzwoniłam w kilka miejsc i nic :-( może każda niech poszuka i podzwoni, im więcej pomysłów, tym więcej szans :-)
W zw. z wątpliwym terminem Sylwestrowym, komu pasuje 4,5,6 stycznia (my moglibyśmy od piątku wieczorkiem 3.01). Wtedy są większe szanse, na znalezienie czegoś i ceny też są inne. A "balować" można zawsze atutem jest 6 stycznia, który jest dniem wolnym.
Nam pasuje
Gosieńce pasuje
Jak reszta?
Przeniosłam dyskusje tutaj, bo na ogólnym widzę, że można się pogubić, co Agnieszka
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez a żebyś wiedziała
Nam ten termin nie pasi :-( 4 stycznia siostra ma 18 urodziny i już nas w czerwcu zapraszała A na dwa dni to nie wiem czy ma sens jechać.
Zobacze co jeszcze wymyślicie
Nam ten termin nie pasi :-( 4 stycznia siostra ma 18 urodziny i już nas w czerwcu zapraszała A na dwa dni to nie wiem czy ma sens jechać.
Zobacze co jeszcze wymyślicie
Podziel się: