reklama
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny robie co moge żeby rodzinkę na nogi postawić ale średnio mi idzie delikatnie mówiąc bo dziś M się zwolnił z pracy bo zdechły kompletnie a Alicja ma 37 stopni i nadal katarus gigantus i jest absolutnie nieznośna Nie wiem czy nie bedę zmuszona odwołać naszej wizyty w ten weekend Jutro podejmiemy ostateczną decyzję ale póki co jestem wściekła jak nie wiem bo tak strasznie sie cieszyłam że Was poznam i to w tak licznym gronie:-( wszystko gotowe a tu dupaaaaaaaa. Oczywiście jeśli teraz nie damy rady to na pewno przyjedziemy w najbliższym czasie bo planów na kolejne weekendy także nie mamy. Jedyne co nas blokuje to choroby i deszcz, ale mam nadzieję że październik okaże się pod jednym jak i drugim względem łaskawy....póki co mam jeszcze cień nadziei że uda się tym razem
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny kochane waham sie od rana ale jednak podejmujemy decyzje ze odwolujemh nasz przyjazd w ten weekend wszyscy w 4 jestesmy wylegarnia bakterii i nie powinnismy sie ruszac z domu zeby nie pozarazac reszty dzieciaczkow bardzo mi przykro. Na pewno przyjedziemy w innym terminie. Moze juz za tydzien ale bede to wiedziec jak tyko M sie dowie w firmie czy zdazy w pt wrocic z delegacji pracowej zeby jeszcze w podroz do Wro wyruszyc. Przepraszamy za zamieszanie ale sila wyzsza nas pokonala ale mi zle...
reklama
Podziel się: