reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Moje Drogie ja Wrocławia nie znam w ogóle. Nawet nie wiem co i ile i warto zobaczyć w weekend. Pewnie Elvi nam powiesz w piątek gdzie się wybrać. Tj pisałam jeszvcze zostaje nam cala niedziela na zwiedzanie więc w sobote możemy przed południem zaliczyć coś tam na starówce a potem na spotkanie z Wam :-) a czy będzie u Elvie czy gdzieś tam gdzie piszecie to nam obojętne- byle się spotkać:-) może u Elvie bezpieczniej dla dzieci? ja nie wiem;-) Ważne zeby Was poznać bo to jest główny cel mojej wycieczki, a zwiedzanie- też z przyjemnością ale powiedzmy sobie szczerze- ileż można zobaczyć w 1 weekend jeszcze z dziećmi;-) przyjedziemy znowu np na wiosne:-D

reklama
Jeśli nieśmiało mogę zasugerować to też wolałabym u Elvie. Wrocławia nie znam kompletnie, a tym bardziej, że samochodem przyjadę, więc średnio to widzę. I wjeżdżać będę od strony Oleśnicy, więc tym bardziej by mi pasowało. Ale jeśli Elvie wybierze inaczej to się dostosuję. Oczywiście jeśli się Elvie zgodzi u siebie to drożdżówkę i jakąś sałatkę na pewno przywiozę, żeby z gołymi rękami nie przyjeżdżać

No to umawiamy się u mnie na 13:30-14:00. Proszę potwierdzać obecność + info czy z połówkami czy nie, bo się muszę naszykować.

maonka - drożdżówkę chętnie przygarnę, bo ostatnio Aniezowa mi ochoty narobiła wrzucając swoje wypieki na fejsa;-)

No to ustalone :) mam nadzieje tylko ze dotrzemy i juz bez chorobska. A zdazymy cos przed poludniem zobaczyc przed spotkankiem? Co mamy przywiezc do zarelka? (Piec nie umiem ale moge kupic ;P myslalam o salatce bo mam fajny przepis ale kurczak i majonez w samochodzie przez tyle godzin to obawiam sie ze moze nie "przezyc"...albo wrecz zyska nowe zycie ;) )

Spotkanie robimy na słodko: kawa + ciasto.
Weźcie najwyżej jakieś słodycze/wafelki/chrupki/żelki dla dzieciaków jak chcecie, bo to zawsze i w każdych ilościach zejdzie:-D

Dziewczyny ja się określę jak już Aniezowa się określi ;-) no i MOnia co z tobą będziesz ? bo w razie w do ciebie będę się uśmiechać:tak: Na bank jak będę to tylko z Helenką bo starszaki to wiadomo ;-)Placka nie upiekę bo busem to go nie przewiozę ;-)ale coś na pewno dostarczę :tak:

gosienko - jeśli ja w piątek odbiorę mój samochód to osobiście po Was przyjadę:tak: Mam nadzieję, że się nie będziecie bały z ciotka Elvie jechać:-D A jak nie to zawsze Mariusza mogę wysłać. To sobota, więc on ma wolne.

No to umawiamy się u mnie na 13:30-14:00. Proszę potwierdzać obecność + info czy z połówkami czy nie, bo się muszę naszykować.

maonka - drożdżówkę chętnie przygarnę, bo ostatnio Aniezowa mi ochoty narobiła wrzucając swoje wypieki na fejsa;-)
Wiem, też je widziałam :crazy: I narobiła mi ochoty :-D A od miesiąca prawie nie jem słodyczy. A więc drożdżówka mam nadzieję będzie ze śliwkami

Spotkanie robimy na słodko: kawa + ciasto.
Weźcie najwyżej jakieś słodycze/wafelki/chrupki/żelki dla dzieciaków jak chcecie, bo to zawsze i w każdych ilościach zejdzie:-D
Ok, to coś słodkiego dla dzieciaków oprócz ciasta przywiozę
ja chcę być z Hanką...tylko to planuję na sobotę...i Gosienko też Was chętnie zabiorę :-)
Monia, Ella super, że się poznamy

reklama
Do góry