reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Weźcie pod uwagę, że Ella zwiedzać chce i ja jej się nie dziwię :-)
Gosieńko jeśli ja będe to bez problemu możecie nocować u nas, więc godzinowo otwierają się nowe poziomy (Kuba będzie zachwycony).

reklama
To ja też się wypowiem tutaj, co by ogólnego nie "przeciążać" spotkaniem
Gosia wspomniała o niedzieli na ogólnym, jeśli nd to mi zupełnie nie pasuje. Tylko sobota i ta godzina co Elvie podała to do łyknięcia. Trochę bym się Wami nacieszyła, za długo też bym nie posiedziała, bo droga długa i mąż też w sobotę zjeżdza. Zobaczymy co Ella na to i jak jej plany wyglądają.

Ja już tu Elli spokojnie dam pozwiedzać. Wstaniemy wcześnie, pojedziemy w miasto, potem obiad i spotkanie. Oby pogoda tylko dopisała.. No i w niedzielę Ella też zwiedzać może, my jej wyganiać nie będziemy;-)

Dziewczyny to się umówcie, a ja będę, albo nie (chociaż po dzisiejszej rozmowie telefonicznej stwierdzam, że raczej nie :( )

Jestem jestem :) Dziękuję bardzo za troskę ale spokojnie na tą 14-15 będzie ok. Tj Elvie pisze rano polecimy oblecimy część wrocławskich fajności a jeszcze niedziela zostanie nam cala zwłąszcza że też na niedzile sie z kumpelą z wrocka też umówiłam właśnie, a Sobota jest dla Was!:-) ALeż się ciesze że tyle nas będzie i wreeeeszcie ja Was poznam na żywo również!:-):-):-)

Laski to może uwzględniając palny Elli zrobić to spotkanie w pasażu grunwaldzkim? Tam jest małpi gaj, dzieciaki będą miały co robić, a my na kawce i lodach w grycanie usiądziemy aby mieć na nich oko. Mamy tam też obok posiłki domowe na wagę z których czasem awaryjnie korzystam i są smaczne. No i dojazd do pasażu macie lepszy niż do mnie. Co Wy na to?

Elvie, ja co prawda mam najmniej do powiedzenia, bo będę 50/50, ale ostatnie spotkanie w Pasażu to było ganianie za dzieciakami. Musiałabym R. brać, żeby to miało sens, a w to, że się da, to ja w ogóle wątpię. Problem z tym małpim gajem jest taki, że on jest poziomowy. Lepszy, bo po płaskim, jest w SkyTowerze w Kinderplanecie, kawę też mają. Tylko, że to daleko od Was, no i pytanie, czy Ella chce zwiedzać beczkę :p

Aniez tak tak cioteczka Gosienka za dzieciakami ganiała i szkoda że wtedy tak dobrze nie znałam R tobyśmy sobie chociaż pogadali i się pośmiali ;-)

Elvie ja się dostosuję :tak:

reklama
fajny plac moim zdaniem jest w Borku w Carrefourze, tam jest płasko i dosyć przestrzennie...tylko co tam z kawką nie wiem :sorry:...Aniez wiesz coś więcej ?

Do góry