reklama
To ja też się wypowiem tutaj, co by ogólnego nie "przeciążać" spotkaniem
Gosia wspomniała o niedzieli na ogólnym, jeśli nd to mi zupełnie nie pasuje. Tylko sobota i ta godzina co Elvie podała to do łyknięcia. Trochę bym się Wami nacieszyła, za długo też bym nie posiedziała, bo droga długa i mąż też w sobotę zjeżdza. Zobaczymy co Ella na to i jak jej plany wyglądają.
Gosia wspomniała o niedzieli na ogólnym, jeśli nd to mi zupełnie nie pasuje. Tylko sobota i ta godzina co Elvie podała to do łyknięcia. Trochę bym się Wami nacieszyła, za długo też bym nie posiedziała, bo droga długa i mąż też w sobotę zjeżdza. Zobaczymy co Ella na to i jak jej plany wyglądają.
Ella1
Fanka BB :)
Jestem jestem Dziękuję bardzo za troskę ale spokojnie na tą 14-15 będzie ok. Tj Elvie pisze rano polecimy oblecimy część wrocławskich fajności a jeszcze niedziela zostanie nam cala zwłąszcza że też na niedzile sie z kumpelą z wrocka też umówiłam właśnie, a Sobota jest dla Was!:-) ALeż się ciesze że tyle nas będzie i wreeeeszcie ja Was poznam na żywo również!:-):-):-)
Laski to może uwzględniając palny Elli zrobić to spotkanie w pasażu grunwaldzkim? Tam jest małpi gaj, dzieciaki będą miały co robić, a my na kawce i lodach w grycanie usiądziemy aby mieć na nich oko. Mamy tam też obok posiłki domowe na wagę z których czasem awaryjnie korzystam i są smaczne. No i dojazd do pasażu macie lepszy niż do mnie. Co Wy na to?
aniez
Elvie, ja co prawda mam najmniej do powiedzenia, bo będę 50/50, ale ostatnie spotkanie w Pasażu to było ganianie za dzieciakami. Musiałabym R. brać, żeby to miało sens, a w to, że się da, to ja w ogóle wątpię. Problem z tym małpim gajem jest taki, że on jest poziomowy. Lepszy, bo po płaskim, jest w SkyTowerze w Kinderplanecie, kawę też mają. Tylko, że to daleko od Was, no i pytanie, czy Ella chce zwiedzać beczkę
gosienkag76
Aniez tak tak cioteczka Gosienka za dzieciakami ganiała i szkoda że wtedy tak dobrze nie znałam R tobyśmy sobie chociaż pogadali i się pośmiali ;-)
Elvie ja się dostosuję
Elvie ja się dostosuję
reklama
Podziel się: