reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

aga2010 - Białystok przywita Cię z otwartymi ramionami :-) 18 co prawda mam imieniny mamy ale 19 i 20 już rezerwuje dla Ciebie może Filonka do nas dołączy?

reklama
Gosieńka- a co powiecie na 02 czerwca (sobota) w Książu? O ile pogoda dopisze oczywiście :-) niech się chłopaki wybiegają po ogrodach pałacowych hehehe.

No i czy jeszcze ktoś chętny się znajdzie?

Aniez termin pasuje teraz tylko muszę z małżonem pogadać czy się wyrwie z pracy;-)
Trza do Moni zadryndać może i ona się skusi, w sumie to fajnie możemy zrobić dzieciakom spóźniony dzień dziecka:tak:

Dziołchy, ja wypadam, bo mamy dzień otwarty szkoły a M jest w radzie rodziców i będzie występował gościnnie (w sensie wkręcił się w jakąś niespodziankę dla dzieciaków i jakiś tam występik organizują), a 3.06 mam rocznicę komunii, więc też muszę się przygotować...

Ooo... Monia szkoda.

Ktoś jeszcze chętny do biegania z bandą po pałacowych wygonach?

My bysmy byli pewnie tylko ze to 4 godziny drogi musze to z W jeszcze przegadac bo troche dlugo a my ani klimy a jak bedzie goraco to sie ugotujemy, my musimy rankiem wyjezdzac a noca wracac. Mielismy do ZOO do Wro jechac a stamtąd to juz niedaleko. Zobaczymy

Dziewczyny co powiecie na spotkanie w przyszłym tygodniu we Wrocku?
Ja będę u Gosi od wtorku,ale myślę,że mogłybyśmy przyjechać w środę lub w czwartek.
Byłybyśmy z dziewczynami, bo tatuś Helenki będzie,ale Majowy wraca do domku, tylko nas w poniedziałek przywiezie do Gosieńki.

reklama
Do góry