reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Aniez termin pasuje teraz tylko muszę z małżonem pogadać czy się wyrwie z pracy;-)
Trza do Moni zadryndać może i ona się skusi, w sumie to fajnie możemy zrobić dzieciakom spóźniony dzień dziecka
Trza do Moni zadryndać może i ona się skusi, w sumie to fajnie możemy zrobić dzieciakom spóźniony dzień dziecka
Dziołchy, ja wypadam, bo mamy dzień otwarty szkoły a M jest w radzie rodziców i będzie występował gościnnie (w sensie wkręcił się w jakąś niespodziankę dla dzieciaków i jakiś tam występik organizują), a 3.06 mam rocznicę komunii, więc też muszę się przygotować...
Ooo... Monia szkoda.
Ktoś jeszcze chętny do biegania z bandą po pałacowych wygonach?
Ja:-)
gdybym tylko umiała sie teleportowac:-)
My bysmy byli pewnie tylko ze to 4 godziny drogi musze to z W jeszcze przegadac bo troche dlugo a my ani klimy a jak bedzie goraco to sie ugotujemy, my musimy rankiem wyjezdzac a noca wracac. Mielismy do ZOO do Wro jechac a stamtąd to juz niedaleko. Zobaczymy
Dziewczyny co powiecie na spotkanie w przyszłym tygodniu we Wrocku?
Ja będę u Gosi od wtorku,ale myślę,że mogłybyśmy przyjechać w środę lub w czwartek.
Byłybyśmy z dziewczynami, bo tatuś Helenki będzie,ale Majowy wraca do domku, tylko nas w poniedziałek przywiezie do Gosieńki.
Ja będę u Gosi od wtorku,ale myślę,że mogłybyśmy przyjechać w środę lub w czwartek.
Byłybyśmy z dziewczynami, bo tatuś Helenki będzie,ale Majowy wraca do domku, tylko nas w poniedziałek przywiezie do Gosieńki.
reklama
Podziel się: