reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Elvie jasne, ze damy znac :)
Agnieszka zacmienie mialam! W niedziele parkingi bezplatne! Ja tam zazwyczaj kraze dookola Rynku i cos zazwyczaj znajduje :) chociaz moge tez bimbajem, bo mam blisko :)
Jakies pomysly dokad idziemy? Ja jestem wypruta z.pomyslow.

reklama
O dzięki dziewczyny... a to gdzie pójdziemy to zobaczymy jaka pogoda...bo jak zimno bedzie to ja tego spychałę bym chętnie nawiedziła ;-) ale każda inna restauracja też mile widziana ;-D byleby karta można było płacić i mnie nie wyzuło do cna z kasy... bo jak na złość mamy taaaaaaaaakie zamówienie i potrzebujemy zrobić przedpłatę a koszt sprzetu lepiej nie mówić bo możecie zejśc na zawał...

Dziewczyny wielkie dzięki za pamięć. Ja niestety nie mogę. Z racji polipa muszę się oszczędzać. Chodzenie powoduje dyskomfort, nie chciałabym siedzieć jak zbity pies, bo nie o to chodzi.
Tak mi przykro, strasznie chciałabym się z wami spotkać, jednak nie mogę

Wróciłam ze spotkania, tak sobie wszystko zorganizowałam, że udało mi się ponad godzinkę z dziewczynami posiedzieć.
Niech żałują nieobecne:-p Trochę fotek pocykałyśmy to dziewczyny się później pochwalą.

Moje chłopaki na medal świetnie dali sobie radę. Maciek się tylko raz obudził, bo miał mokro, więc M. go przewinął, 60ml mm podał i jak wróciłam to mały lulał i nadal śpi:-) Lenka z babcią i ciocią, tany-tany im robi i maluje Peppę:-D M. właśnie pojechał ja odebrać.

Spotkanie bardzo udane, w miłym towarzystwie :-)
Elvie odstawiła się w panterkową kieckę i wcale nie wyglądała, jakby przed chwilą urodziła :-)
Sprobuję foty wstawić za chwilkę.
Pozostałe dziewczyny też super, pogaduchy do powtórki... zdecydowanie, także reszta niech się zastanwia, kiedy do Wrocka zjechać... w końcu Wrocław miastem spotkań hehehe :-D

hehehe, słuchajcie Aniezowej...takie spotkania jak we Wro, to tylko organizować :-)...także zapraszamy wszystkie chętne...

Obecnym dziewczynom, dziękuję za chwilę wytchnienia, było super :-)

Monia, Aniez, Agnieszka , Elvie bardzo Wam kobietki dziękuję za super pogaduchy w ekstra gronie :tak:Powtórka na pewno będzie bo Maciusia musimy zobaczyć :tak:

aniez - Elvie się odstawiła w panterkę, bo jeszcze w masę rzeczy nie wchodzi, tzn. w pasie wejdę ale w cycach mi ciasno:-(

Następne spotkanie z Maćkiem w roli głównej - może się więcej lasek skusi:-D

Ja wam również kochane dziękuję :tak: dobrze było się tak pośmiać :tak: szkoda że ja będę mogła do wrocka jechać chyba dopiero w lipcu :-(

szkoda chociazby dlatego że chciałam do tej brafitierki pojechać a tu raczej nici :-( a pociagiem to musiałabym chyba najpierw do katowic albo do gliwic podjechać a to mi sie już nie opłaca w ogóle...

reklama
cześć Dziewczyny, ja w kwestii spotkań;-) otóż okazało się, że przez najbliższy miesiąc będę nieco podróżować służbowo i odwiedzę:
Bydgoszcz: 4-6 czerwca oraz 11-13 czerwca
Włocławek: 14-15 czerwca
Białystok: 18-20 czerwca
Suwałki: 21 czerwca
Olsztyn: 8 oraz 22 czerwca
Kraków: 23-26 czerwca
z racji służbowego charakteru będę bez młodego, ale jakby któraś chciała się spotkać, to z ja chęcią:-D
Aga jak bedziesz w Bydzi to ja się chetnie z Toba spotkam, bede miala kolejna kwietniówkę na 'koncie" heheh. Także jakby co daj znac;-)

Do góry