reklama
aniez
Fanka BB :)
Zielona- to akurat prawda, taksówka może przewozić dziecko bez fotelika.
Stary nic nie gwarantuje... tak powiedział... w sumie mu się nie dziwię :-)
Ja uprzedzałam, że się postaram dotrzeć ;-) to Elvie miała 'nie marudzić" hihihihihi...
Kittek- nic pewnego... do 17:00 nie będę wiedziała, jeśli dotrę to na 17:30- 17:45... czy to ma sens? Do Rynku to jeszcze bym komunikacją pojechała (z braku fotelików w aucie), ale do Pasażu mi się nie chce.
Monia- a Ty o której tam zlądujesz?
Stary nic nie gwarantuje... tak powiedział... w sumie mu się nie dziwię :-)
Ja uprzedzałam, że się postaram dotrzeć ;-) to Elvie miała 'nie marudzić" hihihihihi...
Kittek- nic pewnego... do 17:00 nie będę wiedziała, jeśli dotrę to na 17:30- 17:45... czy to ma sens? Do Rynku to jeszcze bym komunikacją pojechała (z braku fotelików w aucie), ale do Pasażu mi się nie chce.
Monia- a Ty o której tam zlądujesz?
Nie marudzę i będę, jak zawsze Właśnie ze spotkania wróciłam, Lenę nakarmiłam i poszła spać, Maciek też dzisiaj wyjątkowo spokojny, więc wszystko się układa po mojej myśli. Pogoda cudna to dziewczyny będą mogły spokojnie zwiedzać:-)
aniez - obok grycana mamy małpi gaj dla dzieci i są tam animatorki, więc chłopcy się nudzić nie powinni. Grycan jest na samej górze, jak wyjdziesz z windy to skręć w prawo i idź do samego końca, bo on jest w rogu.
zielona - dziękuję za info, nie wiedziałam. I tak bym się chyba bała z małym Maćkiem taksówką jechać.
aniez - obok grycana mamy małpi gaj dla dzieci i są tam animatorki, więc chłopcy się nudzić nie powinni. Grycan jest na samej górze, jak wyjdziesz z windy to skręć w prawo i idź do samego końca, bo on jest w rogu.
zielona - dziękuję za info, nie wiedziałam. I tak bym się chyba bała z małym Maćkiem taksówką jechać.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, im glut mniejszy tym latwiej z glutem podrozowac Mysle, ze dobrze znac przepisy, coby w sytuacji awaryjnej zaden taksiarz nie wyskoczyl, ze nie zabierze, bo mandatu nie chce dostac.
aniez
Elvie- ale moje dzieci nie bywają w Małpich Gajach jak mój maż się zdecyduje za opiekuna bandytów robić, to będziemy, bo jakoś do animatorek nie mam zaufania za grosz, jak nie to trudno :-)
A tymczasem jadę do grafika... może jeszcze zdążę
Zielona- dokladnie tak, np. jadąc z chorym dzieckiem do szpitala (bo czasem szybciej samemu niż z karetką pogotowia). Wrzuć proszę to info na linkowy wątek, bo tu nie każdy wchodzi.
A tymczasem jadę do grafika... może jeszcze zdążę
Zielona- dokladnie tak, np. jadąc z chorym dzieckiem do szpitala (bo czasem szybciej samemu niż z karetką pogotowia). Wrzuć proszę to info na linkowy wątek, bo tu nie każdy wchodzi.
gosienkag76
To tradycyjnie gosienka zadaje pytanko Może jakieś spotkanko we Wrocku ?:-):-):-)
reklama
Też jestem za, ale najbliższy tydzień odpada, bo dzieciaki zakatarzone a my mamy terminy z robotnikami już ustalone i chcemy wreszcie chatę skończyć, aby parapetówka mogła się odbyć;-)
Mój M. ciągle kursuje, coś dokupuje, a ja z dzieciarnią w domu kwitnę i robotników pilnuję, kawkę parze, obiady serwuję, blee:/
Mój M. ciągle kursuje, coś dokupuje, a ja z dzieciarnią w domu kwitnę i robotników pilnuję, kawkę parze, obiady serwuję, blee:/
Podziel się: