reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Zielona- to akurat prawda, taksówka może przewozić dziecko bez fotelika.

Stary nic nie gwarantuje... tak powiedział... w sumie mu się nie dziwię :-)

Ja uprzedzałam, że się postaram dotrzeć ;-) to Elvie miała 'nie marudzić" hihihihihi...

Kittek- nic pewnego... do 17:00 nie będę wiedziała, jeśli dotrę to na 17:30- 17:45... czy to ma sens? Do Rynku to jeszcze bym komunikacją pojechała (z braku fotelików w aucie), ale do Pasażu mi się nie chce.
Monia- a Ty o której tam zlądujesz?

Nie marudzę i będę, jak zawsze:tak: Właśnie ze spotkania wróciłam, Lenę nakarmiłam i poszła spać, Maciek też dzisiaj wyjątkowo spokojny, więc wszystko się układa po mojej myśli. Pogoda cudna to dziewczyny będą mogły spokojnie zwiedzać:-)

aniez - obok grycana mamy małpi gaj dla dzieci i są tam animatorki, więc chłopcy się nudzić nie powinni. Grycan jest na samej górze, jak wyjdziesz z windy to skręć w prawo i idź do samego końca, bo on jest w rogu.

zielona - dziękuję za info, nie wiedziałam. I tak bym się chyba bała z małym Maćkiem taksówką jechać.

Elvie, im glut mniejszy tym latwiej z glutem podrozowac :tak: Mysle, ze dobrze znac przepisy, coby w sytuacji awaryjnej zaden taksiarz nie wyskoczyl, ze nie zabierze, bo mandatu nie chce dostac.

Elvie- ale moje dzieci nie bywają w Małpich Gajach :-p:cool2: jak mój maż się zdecyduje za opiekuna bandytów robić, to będziemy, bo jakoś do animatorek nie mam zaufania za grosz, jak nie to trudno :-)

A tymczasem jadę do grafika... może jeszcze zdążę :sorry:

Zielona- dokladnie tak, np. jadąc z chorym dzieckiem do szpitala (bo czasem szybciej samemu niż z karetką pogotowia). Wrzuć proszę to info na linkowy wątek, bo tu nie każdy wchodzi.

Laski - dziękujemy za spotkanie i za prezent dla Maciusia!
Fajnie, że wszystkim udało się dotrzeć, Aniezowa i ja to nawet z męskimi posiłkami przybyłyśmy.
Kittek i Aniez fotki cykały to pewnie później się pochwalą;-)

No spotkanko jak zwykle fajowe, lekko intensywne ze względu na pociechy...wszystkie dzieciole cudowne, Maciulek kochany i wycałowany przez wszystkie ciocie, no a mamy...hohoho...jak zwykle piękne i zadbane :-)

reklama
Też jestem za, ale najbliższy tydzień odpada, bo dzieciaki zakatarzone a my mamy terminy z robotnikami już ustalone i chcemy wreszcie chatę skończyć, aby parapetówka mogła się odbyć;-)
Mój M. ciągle kursuje, coś dokupuje, a ja z dzieciarnią w domu kwitnę i robotników pilnuję, kawkę parze, obiady serwuję, blee:/

Do góry