reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Agnieszka i taką odpowiedź chciałam przeczytać :-D Bardzo się cieszę a pogoda jak będzie taka będzie, my gorące dziewczyny jesteśmy i na pewno cieplutko będzie :tak:

gosia a co z tobą? pasuje ci? jak by co to ja mogę po ciebie podjechać:tak:

reklama
może być 12 pod pręgieżem (może też być spychała dla mnie to bez różnicy) ...

Gosienka czekam więc na Ciebie, miejsce parkingowe zarezerwowane i nawet większe się zrobiło, ale to zobaczysz jak przyjedziesz :-)

Jak Agnieszka będzie to ja też chociaż na moment wpadnę:tak: bo Agnieszki jeszcze nie miałam okazji widzieć na żywca:-)

Elvie rozwalilas mni :-D ty kobieto teraz odpoczywaj i wracaj do pełni sił ;-)

Dziewczyny ważne pytanie gdzie tam można zaparkować?
A potem będę dzwonić żebyście nas poprowadzili na miejsce spotkania. Chyba ze ja ostatnio w Legnicy staniemy obok siebie:-D
moje dzieciaki jeszcze nic nie wiedza...

Ja już się organizowałam, a tu bratowa B zadzwoniła, że urodziny robi w niedziele:-( Kurcze, nawet jak nie planowałam z wyprzedzeniem, co by nie zapeszać i tak nic nie wyszło:wściekła/y:
następnym razem MUSZĘ być
albo sobie delegacje do oddziału załatwić

Agnieszka parkowanie w centrum jest sztuka :) do tego chyba do 14.00 platne. W ostatecznosci macie parking w Galerii Dominikanskiej na placu Dominikanskim.

cześć Dziewczyny, ja w kwestii spotkań;-) otóż okazało się, że przez najbliższy miesiąc będę nieco podróżować służbowo i odwiedzę:
Bydgoszcz: 4-6 czerwca oraz 11-13 czerwca
Włocławek: 14-15 czerwca
Białystok: 18-20 czerwca
Suwałki: 21 czerwca
Olsztyn: 8 oraz 22 czerwca
Kraków: 23-26 czerwca
z racji służbowego charakteru będę bez młodego, ale jakby któraś chciała się spotkać, to z ja chęcią:-D

aga2010 pozdrow Elk, z ktorego pochodze gdybys przejezdzala, az mi sie cieplo na sercu zrobilo, jak wymienilas Bialystok i Suwalki , bo to juz calkiem niedaleko od mego rodzinnego miasta:happy2:

Dziewczyny - Maciek tylko cyca, dopija 30mm, siura, kupy robi i śpi. Ustaliłam z M. że jadę na spotkanie z Wami, ale tylko na godzinkę, do rynku 5minut mam więc damy radę. Wezmę ze sobą Lenkę, w rynku ją babcia z ciocią przejmą. Babcia moja ją mało widzi, więc szczęśliwa, że pospacerują, a M. sobie z Maciusiem spokojnie poradzi - dziś już próbę generalną miał:-D Pieluchy zmieniać umie, a jak Maciek dwa cyce obali to w razie ryku M. mu mm poda, bo ja i tak karmię co 2-2,5h z uwagi na stan sutków. Ze względu na Maciusia nie wiem o której dokładnie przyjadę, więc dajcie znać gdzie się ulokowałyście.

reklama
Agnieszka, jest jeszcze parking przy Kazimierza Wielkiego, bliżej rynku, ale tam 5 pln/godz...niemniej jednak dla leniwych (czyt. mnie), to zawsze zbawienie :-)

Elvie, jak tam się dobrze czujesz i masz siłę i ochotę, to przyjeżdżaj...ale pamiętaj, zdrowie najważniejsze....

Do góry