reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Laski może i macie rację, w każdym razie do nas zawsze drzwi i okna otwarte:tak:
Jak ustalicie gdzie i na którą się spotykacie to dajcie znać - może uda mi się chociaż na moment wpaść.
Maćka w razie czego M. mlekiem dokarmi a o opiekę nad Lenką mogę ciocię i babcię poprosić - z przyjemnością wezmą ją na spacer, a ja się wyrwę z domu do Was.

reklama
Elvie- szalona jesteś :-) na pewno Was nawiedzimy następnym razem, nie bój żaby!

Dziewczyny 12:00 w Rynku? W razie niepogody wejdziemy gdzieś do środka :-) chyba, że Monia ma jakiś bardziej konkretny pomysł. Ja bywam w Rynku wieczorami, raczej w klubach, więc miejsc kawowych nie znam, bo w tym zakresie moja aktywność ograniczyła się do Spychały.

Elvie ty nie szalej kobietko, Maciejka nam nie ucieknie, zobaczymy go na pewno i przy okazji bedzie powód aby kolejne spotkanko zorganizować.

Aniez ok 12 na rynku coś tam ciekawego znajdziemy :tak:

No to 12:00 Rynek pod pręgierzem :-) OK?
Gosia, Anna oj, Agnieszka a może Wam się uda dojechać? Ktoś jeszcze chętny?

Ja niestety odpadam...bo musialambym z dzieciakami i mężem przyjechać... niby jest możliwość że ich wyśle do zoo ale sama jeszcze tam nie byłam więc im tego nie daruje ;-)

Aga przyjeżdżaj babucho wcześnie rano , zoo sobie pooglądacie potem rodzinkę na obiad gdzieś podrzucisz i do nas na kawkę podejdziesz.Taki mam plan :tak: A starszych trzeba się słuchać :tak::tak::tak:

Agnieszka, ponieważ będziemy w Rynku, mąż może dzieci wziąć na obiad, albo jeszcze lepiej do Renomy (z buta jakieś 7 minut) tam jest Kinderplaneta, mąż nie oszaleje, a Ty z nami spokojnie pogadasz :-) Jak nie będzie lało, mogą też pojść na plac zabaw przy Teatrze Lalek (bardzo fajne m-ce 2 minuty od Renomy więc jakby co może się przemieścić).

Podjechalabym do Was bo mam dwie godziny lotem :tak: ale nastepny wolny weekend uczelniany to 2,3 czerwiec :-(. Ale pewnie bedzie jeszcze jakas okazja w wakacje.

reklama
Dziewczynki nie chcę zapeszać... ;-) ale chyba będe ;-) mąż wyraził chęć jazdy. Musze tylko mu w sobotę zdjąć dzieciaki na pół dnia z głowy coby mógł program pisać bo go terminy gonią, ale to już jakos zorganizuję...
to teraz tylko żeby nie padało i nie pizgało jak w kieleckiem

Do góry