reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Gosia, nawet mi nie mów, ja po wypadzie majowym w góry, tak dostałam w kość od Huliganki (+ L i naburmuszony Małż w pakiecie), że też tego potrzebuję, jak nigdy :biggrin2:

Dobra, zrozumiałam :-) nie będziemy zmieniać terminu :-)

Dziewczyny tylko mi powiedzcie, czy Wam pasowałoby w południe? Bo u mnie z wieczorami w niedzielę bywa różnie, a o 12:00 zostawię męża niech uśpi Bartka i zabawia Kubę i obiad gotuje, coby był, jak wrócę ;-)

Aniez jak dla mnie może być w południe:tak:

Monia ja nie wiem ale chyba jakiegoś drinka trzeba by było sobie zapodać aby się odstresować ;-) tylko kto mnie do domu odwiezie :-D

Monia, Aniez gadałam dzisiaj z Elvie i ona naciska na spotkanko coby Maciusia oglądnąć w niedzielę, próbowałam jej ten pomysł wybić z głowy ale się nie dało, ostatecznie powiedziałam jej że jak już to tylko na chwileczkę i spadamy dalej na kawkę:tak:

Gosienka- ja juz Ci mowilam, ze mam watpliwosci, to jest jeszcze jalowy brzdac, a np. moje dzieci to siedlisko zarazy wszelakiej ;-) ja moge nie chorowac, ale cos przywlec mozna... mowi sie, ze takie wczesne zbieranie obcej flory bakteryjnej niekoniecznie jest korzystne... wiem, ze Elvie "naciska", ale moze lepiej sie umowic na ogladanie maluszka po koniec maja ;-)

Elvie- przemysl to na spokojne i rozsadnie :D

Gosia, jasne że aktualne :-)

Maciejka zdecydowanie za mała, by poznać ciotki osobiście, chociaż bardzo bym chciała :sorry2:

reklama
Monia to w takim razie z parkingu skorzystam, wolę jak ty parkujesz:-D

Aniez w takim razie ty wałkuj Elvie, mam podobne zdanie do ciebie :tak:

To na którą się umawiamy 12:00 ? i gdzie bo pogoda ma być do kitu więc trzeba będzie się rozgrzać ;-)oczywiście kawą

Do góry