reklama
aniez
Fanka BB :)
Dobra, zrozumiałam :-) nie będziemy zmieniać terminu :-)
Dziewczyny tylko mi powiedzcie, czy Wam pasowałoby w południe? Bo u mnie z wieczorami w niedzielę bywa różnie, a o 12:00 zostawię męża niech uśpi Bartka i zabawia Kubę i obiad gotuje, coby był, jak wrócę ;-)
Dziewczyny tylko mi powiedzcie, czy Wam pasowałoby w południe? Bo u mnie z wieczorami w niedzielę bywa różnie, a o 12:00 zostawię męża niech uśpi Bartka i zabawia Kubę i obiad gotuje, coby był, jak wrócę ;-)
gosienkag76
Aniez jak dla mnie może być w południe
Monia ja nie wiem ale chyba jakiegoś drinka trzeba by było sobie zapodać aby się odstresować ;-) tylko kto mnie do domu odwiezie
Monia ja nie wiem ale chyba jakiegoś drinka trzeba by było sobie zapodać aby się odstresować ;-) tylko kto mnie do domu odwiezie
gosienkag76
Monia, Aniez gadałam dzisiaj z Elvie i ona naciska na spotkanko coby Maciusia oglądnąć w niedzielę, próbowałam jej ten pomysł wybić z głowy ale się nie dało, ostatecznie powiedziałam jej że jak już to tylko na chwileczkę i spadamy dalej na kawkę
gosienkag76
Monia a miejsce parkingowe u ciebie aktualne?
aniez
Gosienka- ja juz Ci mowilam, ze mam watpliwosci, to jest jeszcze jalowy brzdac, a np. moje dzieci to siedlisko zarazy wszelakiej ;-) ja moge nie chorowac, ale cos przywlec mozna... mowi sie, ze takie wczesne zbieranie obcej flory bakteryjnej niekoniecznie jest korzystne... wiem, ze Elvie "naciska", ale moze lepiej sie umowic na ogladanie maluszka po koniec maja ;-)
Elvie- przemysl to na spokojne i rozsadnie
Elvie- przemysl to na spokojne i rozsadnie
reklama
gosienkag76
Monia to w takim razie z parkingu skorzystam, wolę jak ty parkujesz
Aniez w takim razie ty wałkuj Elvie, mam podobne zdanie do ciebie
To na którą się umawiamy 12:00 ? i gdzie bo pogoda ma być do kitu więc trzeba będzie się rozgrzać ;-)oczywiście kawą
Aniez w takim razie ty wałkuj Elvie, mam podobne zdanie do ciebie
To na którą się umawiamy 12:00 ? i gdzie bo pogoda ma być do kitu więc trzeba będzie się rozgrzać ;-)oczywiście kawą
Podziel się: