reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Jak nie będzie lać, to pewnie, że najlepiej usiąść na zewnątrz :-) to gdzie robimy zbiórkę? Tradycyjnie można pod pręgierzem :-) chyba, że wolicie wbrew tradycji :-p:laugh2:

Gosieńka- mojemu właśnie utrwalam, że o 17:00 to ja chcę być na mieście i mu gadu-gadu w temacie i nagle z drugiej strony mnie oświeciło, że się z rodzicami umówiłam, że do nas przyjdą na kawę... no nic... jutro będę to odkręcać :zawstydzona/y:

reklama
Gosienko ano ja odpadam :-( 2 maja moja mama ma urodziny... No i na spotkanie bez dzieciaków jak dla mnie samej trochę za daleko.mwolalabym mieć męża na podoredziu

Gosienka, ja bede o 17.00 ;)
Jak sie Elvie nie rozpakuje do jutra to bedzie nas sztuk 3 :) troche szkoda :(
Gosia23 nam sie jeszcze nie wypowiedziala w temacie :)

już się wypowiem,
kochane niestety nie mogę, o 12 idę do pracy:crazy: niby tylko na 3 godzinki nas dyrektor wzywa, ale z dojazdem będzie 4.
Nie chcę marudzić, bo już tyle razy zawiodłam. Mam jeszcze ludzi na budowie, a przy takim upale, muszę chociażby coś zimnego podać. Po prostu nie mam serca ich zostawiać.
Sercem jestem z wami, udanego spotkania

Poniewaz Helenka chora, to moze niedziela 13.05? Jak Wam pasuje (tzn. Elvie wszytsko pasuje o ile sie nie rozpakuje, a reszta?)?

reklama
Monia Helenka wiedziała że mamusia chciała się z cioteczką Monią zobaczyć że postanowiła zachorować ;-) ale tak na poważnie to mam nadzieję że tego 13 uda nam się spotkać, plissss potrzebuję małego relaksu przy kawie :-)

Do góry