reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Jestem
Powiem tak suuuuuuuuper spotkanie, czułam się tak jak bym spotkała kumpele z którymi znam się od lat, ale w sumie wirtualnie prawie by się zgadzało;-)
Najpierw o dzieciakach
Kuba bardzo inteligentny chłopczyk, można go słuchać i słuchać i jak potrafi negocjować :-D
Bartuś spokojniutki ale usmiech ma boski i na ten uśmiech to będzie dziewczyny podrywał:tak:
Lenka tatusiowa córeczka, nasza drobinka i może moja przyszła synowa ;-) o ile jej tak duża różnica wieku nie będzie przeszkadzać:-D
Laura przyszła pani weterynarz, śliczna dziewczyna która zawstydziła dzisiaj mojego Emila a jeszcze to się żadnej dziewczynie nie zdażyło;-)
Haneczka żadna chuliganka tylko spokojna dziewuszka o kolorze oczu który zawsze mnie zachwyca :tak:

Mamuśki, babeczki z klasą
Aniez z tobą to na kazdy temat można pogadać i człowiek się nie zanudzi:tak:
Monia drugi raz się widziałyśmy i za każdym razem zaskakujesz mnie swoim spokojem, takim normalnym spojrzeniem na życie:tak:

Elvie przez telefon to mega gaduła :-p ale na żywo spokojnie wszystko obserwuje, serducho masz wielkie ja to wiem :-)
No i Lenkowy tatuś, cichutko siedział i pracował w drugim pomieszczeniu i dzielnie znosił wariację dzieciaków:-)

Dla mnie też było za krótko i na pewno jeszcze nie raz się spotkamy już ja tego dopilnuję:tak::tak::tak:
Dziękuję Kobietki

reklama
Do góry