reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Mnie pasuje każdy weekend w styczniu i w lutym i w marcu
gosienkag76
Monia do wakacji zrzucimy zbędne kilogramy, Elvie nie może się odchudzać, Gosia na chwilowej głodówce więc jeden dzień może odpuścić, ja najwyżej więcej brzuszków zrobię, Aniez może coś wykombinujesz w tym styczniu
aniez
Na razie marzec po 7. mi pasuje chyba, że mnie w week przed psiapsióła wykończy, albo Katik (hehehe).
Ale u mnie to nigdy nic pewnego, bo ja mam sporo znajomych, a mnożyli się od wczesnej wiosny zaczynając, więc to u mnie sezon na urodzinki przyjaciół królika :-) ale jak coś będziecie 'kombinować' z terminem, to dajcie znać, a spróbuję się 'wpasować' <edit> Aaaaaaaa... w marcu mam kolejny test z angola... postaram się niedługo dowiedzieć kiedy, bo przed też nie będę miała jak :-(
Zresztą... nie będę ukrywać, że ja jestem dość towarzyskie bydle ;-) ;-) ;-) to mnie nosi (dobrze, że komórkę z netem mam, bo już by mnie nikt nigdzie w wirtualu nie zobaczył).
Gosieńko w styczniu nic nie wykombinuję, bo albo nas nie będzie, albo starego nie będzie, mamy też roczek córeczki mojej przyjaciółki i tym sposobem se ne da :-(
Bawcie się dobrze w wstawiajcie foty
Ale u mnie to nigdy nic pewnego, bo ja mam sporo znajomych, a mnożyli się od wczesnej wiosny zaczynając, więc to u mnie sezon na urodzinki przyjaciół królika :-) ale jak coś będziecie 'kombinować' z terminem, to dajcie znać, a spróbuję się 'wpasować' <edit> Aaaaaaaa... w marcu mam kolejny test z angola... postaram się niedługo dowiedzieć kiedy, bo przed też nie będę miała jak :-(
Zresztą... nie będę ukrywać, że ja jestem dość towarzyskie bydle ;-) ;-) ;-) to mnie nosi (dobrze, że komórkę z netem mam, bo już by mnie nikt nigdzie w wirtualu nie zobaczył).
Gosieńko w styczniu nic nie wykombinuję, bo albo nas nie będzie, albo starego nie będzie, mamy też roczek córeczki mojej przyjaciółki i tym sposobem se ne da :-(
Bawcie się dobrze w wstawiajcie foty
Ostatnia edycja:
gosienkag76
To co Wrocławianki 14 albo 15 ?
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
A ja się znowu nie wybiorę:-(, nie będę ryzykować, że Ala już zarażona, jeszcze nie ujawniona pozaraża wasze szkraby.
Ale może jak w tym marcu to w końcu dotrę.
Aniam a Ty się może w końcu z mężem wybierzesz??
Ale może jak w tym marcu to w końcu dotrę.
Aniam a Ty się może w końcu z mężem wybierzesz??
gosienkag76
Monia to może 14 ?
Anna ale my bez dzieciaków będziemy , takie babskie popołudnie
Anna ale my bez dzieciaków będziemy , takie babskie popołudnie
reklama
Podziel się: