reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Babuchy Wrocławskie i z okolic tak mi się zamarzyło w Nowym Roku może umówimy się gdzieś do kina a potem mała kawka albo żarełko?:tak::tak::tak:

Czekam na odpowiedzi oczywiście tylko na :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D

reklama
Jestem za, ale czas mam dopiero w... lutym ;-) w styczniu wszystkie weekendy zajęte... a, jeśli do kina z dziećmi to mój odpada, jego obraz nie interesuje, jedynie demontaż kina byłby interesujący, a ja bym się od razu zestresowała ;-)

a ja chętnie bym się spotkała w ten weekend z warszawiankami ale ciężko mi się określić którego dnia i o której godzinie bo będę zależna od teścia :sorry: i od tego jak sytuacja się potoczy. Wiem tylko że będziemy nocować w Pieńkowie u cioci a malutka jest w szpitalu na ul. Marszałkowskiej

gosienko - jestem za:tak: cokolwiek byście nie wymyśliły.. z dzieciakami czy bez..;-) Pasuje mi w zasadzie każdy termin poza najbliższą sobotą, bo na szkolenie jadę do Gliwic.

reklama
Mi nie pasuje żaden styczniowy weekend, z lutowymi też chyba będzie krucho, ale tam prędzej coś się znajdzie, w marcu mogę, po 7.03 jestem wolna (nie mylić z rozwiedziona).

Do góry