reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania mam kwietniowych

gosienka - Daga mi wczoraj pisała, że Ola już zdrowa, ale K. wybywa w delegację i one raczej nie przyjadą. Powiedziałam jej, aby się z Tobą skontaktowała to może je po drodze zgarniesz, jak Ci miejsca w aucie starczy;-)

reklama
Gosia- maz mi podpowiada, ze na AOW wiedziesz w Dlugolece, za salonem Renault, na pierwszych swiatlach w prawo i kieuj sie na Klodzko, to wyjedziesz za Bielanami... tylko mowi, ze musisz szukac kierunkowskazow na Klodzko- Katowice, badz na Bielany, na pewno jakies oznaczenia sa :-) Mozesz tez zjechac na Milenijny i prosto kolo Astry, Strzegomska prosto, potem w Hallera, dalej prosto jak w dym, zrzucisz sie na Powstancow, no i kieunek Bielany, a przed odbijesz w kierunku Zwycieskiej kolo torow wyscigowych :-D

Ostatnia edycja:
gosienka - będę ją jeszcze męczyć, ale ona uparciuch jest, więc nie wiem, czy mi się uda. Z drugiej strony babie w ciąży się nie odmawia, więc mam ekstra argument:-D

Daga mam nadzieję, że to czytasz i przyjedziesz:-)

Gosia- maz mi podpowiada, ze wiedziesz w Dlugolece, za salonem Renault, na pierwszych swiatlach w prawo i kieuj sie na Klodzko, to wyjedziesz za Bielanami... tylko mowi, ze musisz szukac kierunkowskazow na Klodzko- Katowice, badz na Bielany, na pewno jakies oznaczenia sa :-) Mozesz tez zjechac na Milenijny i prosto kolo Astry, Strzegomska prosto, potem w Hallera, dalej prosto jak w dym, zrzucisz sie na Powstancow, no i kieunek Bielany, a przed odbijesz w kierunku Zwycieskiej kolo torow wyscigowych :-D
Matko zlota po tym opisie to ja na miejscu Gosi bym sie z domu nie ruszyla :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo Wrocławia nie znasz :-p poza tym ja kiepsko klaruję, ale się nie gubię i jak na starego wrzeszczę, to też ładnie jak po sznurku jedzie :-p:-p:-p

No i kto jutro bedzie?
My na 70% i to nie wiadomo w jakim skladzie, bo Kuba sie przeziebil, a nie chcialabym zeby kogos zarazil, Bartek na razie zdrowy :tak:

reklama
Do góry