reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Elvie napisałam do niej ale cisza:-( Mam wolne miejsce w aucie zresztą już dawno jej proponowałam Namów ją bo ciebie to pewnie posłucha.
aniez
Gosia- maz mi podpowiada, ze na AOW wiedziesz w Dlugolece, za salonem Renault, na pierwszych swiatlach w prawo i kieuj sie na Klodzko, to wyjedziesz za Bielanami... tylko mowi, ze musisz szukac kierunkowskazow na Klodzko- Katowice, badz na Bielany, na pewno jakies oznaczenia sa :-) Mozesz tez zjechac na Milenijny i prosto kolo Astry, Strzegomska prosto, potem w Hallera, dalej prosto jak w dym, zrzucisz sie na Powstancow, no i kieunek Bielany, a przed odbijesz w kierunku Zwycieskiej kolo torow wyscigowych
Ostatnia edycja:
Katik
...jestem mamą...
Matko zlota po tym opisie to ja na miejscu Gosi bym sie z domu nie ruszylaGosia- maz mi podpowiada, ze wiedziesz w Dlugolece, za salonem Renault, na pierwszych swiatlach w prawo i kieuj sie na Klodzko, to wyjedziesz za Bielanami... tylko mowi, ze musisz szukac kierunkowskazow na Klodzko- Katowice, badz na Bielany, na pewno jakies oznaczenia sa :-) Mozesz tez zjechac na Milenijny i prosto kolo Astry, Strzegomska prosto, potem w Hallera, dalej prosto jak w dym, zrzucisz sie na Powstancow, no i kieunek Bielany, a przed odbijesz w kierunku Zwycieskiej kolo torow wyscigowych
gosienkag76
Dagosławo bo siłą cię zabiorę !!!
reklama
gosienkag76
Nasza czwórka też
Podziel się: