reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Aniez no mój staruszek to też niechętny ale wiem że Anna coś wspominała o swoim i Daga też miała być z małżem
Wrzuć ten link o tej restauracji o której kiedyś rozmawiałyśmy bo ja niekumata w tej kwestii jestem wtedy gosia będzie wiedziała gdzie to jest
Wrzuć ten link o tej restauracji o której kiedyś rozmawiałyśmy bo ja niekumata w tej kwestii jestem wtedy gosia będzie wiedziała gdzie to jest
gosienkag76
Hejka
Dziewczyny to tu się spotykamy www.mamczascafe.pl
Dzwoniłam tam dzisiaj i zamówiłam miejsca na sobotę od godziny 15
Pani przemiła, powiedziała że wszystko przygotują, na miejscu jest specjalna sala dla dzieciaków i można coś kupić do zjedzenia i wypicia.
Teraz czekam na wieści od Moni , Dagi i Anny no chyba że ktoś jeszcze jest chętny na spotkanie
Dziewczyny to tu się spotykamy www.mamczascafe.pl
Dzwoniłam tam dzisiaj i zamówiłam miejsca na sobotę od godziny 15
Pani przemiła, powiedziała że wszystko przygotują, na miejscu jest specjalna sala dla dzieciaków i można coś kupić do zjedzenia i wypicia.
Teraz czekam na wieści od Moni , Dagi i Anny no chyba że ktoś jeszcze jest chętny na spotkanie
Ostatnia edycja:
aniez
Gosienko super DZIEKI to jedno z tych msc co Ci pisalam, mam nadzieje, ze bedziec OK, bo ja tam nigdy nie bylam, kumpela mi polecala i tyle.
Czy tam sala zabaw jest za free, czy sie cos placi? I co znaczy, ze Pani wszystko przygotuje???
No i Gosienko bierzesz chlopakow?
Czy tam sala zabaw jest za free, czy sie cos placi? I co znaczy, ze Pani wszystko przygotuje???
No i Gosienko bierzesz chlopakow?
gosienkag76
Aniez Jeśli będzie nas więcej to przygotują specjalnie stoliki tak abyśmy mogły sobie siedzieć razem, za salę nic nie płacimy tylko za to co sobie każda zamówi Ceny też nie są kosmiczne bo napoje od 3-9 zł, przekąski 5-6zł a sałatki to zapomniałam ile
Zobaczę czy Emil będzie chciał jechać bo Mateusz to raczej wstydliwy więc nie wiem czy da się namówić.
W czwartek ta pani będzie do mnie dzwonić w sprawie ilości osób.
Zobaczę czy Emil będzie chciał jechać bo Mateusz to raczej wstydliwy więc nie wiem czy da się namówić.
W czwartek ta pani będzie do mnie dzwonić w sprawie ilości osób.
reklama
gosienkag76
Monia super :-):-):-) normalnie telepatia bo już miałam sms do ciebie napisanego
Jak twoja Laura będzie to mój Emilo też pewnie będzie chciał, zawsze mogą robić za niańki a mamuśki spokojnie sobie kawę wypiją ;-)
Jak twoja Laura będzie to mój Emilo też pewnie będzie chciał, zawsze mogą robić za niańki a mamuśki spokojnie sobie kawę wypiją ;-)
Podziel się: