reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Aniez no mój staruszek to też niechętny ale wiem że Anna coś wspominała o swoim i Daga też miała być z małżem:tak:
Wrzuć ten link o tej restauracji o której kiedyś rozmawiałyśmy bo ja niekumata w tej kwestii jestem wtedy gosia będzie wiedziała gdzie to jest:tak:

Niestety tym razem nie przyjedziemy :( 22.10 mamy wesele i niestety nie mam już kasy na takie wyjazdy :( Szkoda bo z chęcią poznałabym Gosię i i spotkała Dagę na żywo

Hejka

Dziewczyny to tu się spotykamy www.mamczascafe.pl
Dzwoniłam tam dzisiaj i zamówiłam miejsca na sobotę od godziny 15 :)
Pani przemiła, powiedziała że wszystko przygotują, na miejscu jest specjalna sala dla dzieciaków i można coś kupić do zjedzenia i wypicia.
Teraz czekam na wieści od Moni , Dagi i Anny no chyba że ktoś jeszcze jest chętny na spotkanie:)

Ostatnia edycja:
Gosienko super DZIEKI :) to jedno z tych msc co Ci pisalam, mam nadzieje, ze bedziec OK, bo ja tam nigdy nie bylam, kumpela mi polecala i tyle.
Czy tam sala zabaw jest za free, czy sie cos placi? I co znaczy, ze Pani wszystko przygotuje???

No i Gosienko bierzesz chlopakow?

Aniez Jeśli będzie nas więcej to przygotują specjalnie stoliki tak abyśmy mogły sobie siedzieć razem, za salę nic nie płacimy tylko za to co sobie każda zamówi :tak: Ceny też nie są kosmiczne bo napoje od 3-9 zł, przekąski 5-6zł a sałatki to zapomniałam ile:sorry:
Zobaczę czy Emil będzie chciał jechać bo Mateusz to raczej wstydliwy więc nie wiem czy da się namówić.
W czwartek ta pani będzie do mnie dzwonić w sprawie ilości osób.

reklama
Monia super :-):-):-) normalnie telepatia bo już miałam sms do ciebie napisanego :-D
Jak twoja Laura będzie to mój Emilo też pewnie będzie chciał, zawsze mogą robić za niańki a mamuśki spokojnie sobie kawę wypiją ;-)

Do góry