reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

To ja wezme Kubule, zas on zameczy L. i E. i nas wszytskie tez... chyba, ze bedzie mial dzien 'wstydziucha', to nam sie 'uda'... jak za sale nie placimy to git, jak juz beda do Ciebie Gosia dzwonic, to spytaj ich prosze, czy karta zaplace, czy mam gotowke brac :-)

To kto jeszcze sie odmelduje???

reklama
dziewczyny ja chce być, piszę chcę, czyli zrobię wszystko co w mej mocy, ale do piątku nic nie będę wiedziała. ja na pewno z całą rodziną, bo mam auto w serwisie, już drugi tydzień:crazy:
mam nadzieje, że do zobaczenia

ja się również melduję. na 99,9%
problem, że to nie z mojej strony, a moje dziecko za długo w foteliku nie usiedzi i boję się o powrót! a tak jak pisałam, mojego męża nie uda mi się namówić! jeszcze to potwierdzę! tylko będziecie musiały mieć jakiś transparent z napisem babyboom, bo jak ja Was rozpoznam? a jak typowa blondynka to będę miałam problem...

No to jak Igor by byl to Kubus mialby towarzstwo ;)
3
To kto jeszcze?

Gosia a jakbys na AOW wskoczyla i na Bielany dojechala to nie byloby szybciej? Albo maz niech Was podrzuci i pojedzie na Bielany nac zakupy :))) albo jakas elektronike poogladac...
My jestesmy rozpoznawalne, kilka bab z poltoraroczniakami to bedzie ciezko przeoczyc :p

Mój mąż spędził dwie niedziele po rząd w Ikei i już wczoraj powiedział, że on się w następną nigdzie nie rusza. już na pewno nie do marketu...
zresztą jak mam słuchać zrzędzenia to wolę się sama zorganizować! Ja taka jestem Zosia - Samosia!
blisko nie będę miała, więc jeszcze to przemyślę..

p.s.
Aniez podpowiedz mi gdzie musiałabym wjechać na tą AOW? bo jeszcze nie miałam tej przyjemności...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny Pani dzwoniła z potwierdzeniem naszego przybycia:tak:
Powiedziałam jej że na pewno będzie 5 osób dorosłych i 8 dzieci .
Oczywiście zawsze krzesła i stoliczek można dostawić:tak:
Teraz czekam jeszcze co Anna napisze i co z Dagą bo jeszcze mi nie odpisała na sms.
Maonka i jak jednak się skusisz ? Zapraszamy :tak::-)

Aniez kartą można płacić:tak:

Do góry