reklama
aniez
Fanka BB :)
Nam tez nadal pasuje (kuzynka ma co prawda urodziny w pazdzierniku, ale jeszcze sie nie okreslili kiedy konkretnie mamy przybyc, mysle ze to bedzie impreza bez dzieci, wiec wieczorem dzieci do mamy, meza pod pache i na urodziny do rodzinki... jakby co)...
Bartek miedzy 11.30 a 14.00 spi wiec mi najbardziej pasuje okolo 15.00 jesli mialoby byc wczesniej, to moge przyczlapac, ale bez Bartuli, bo on bez lozka nie zasnie (nie ma bata, lozko byc musi), a jak nie zasnie to bedzie smerf maruda... ja na to sie nie pisze
Gdzie... hm... wybierzcie cos, ja galerii handlowych nie lubie, wolalabym jakas knajpe dla mam z dziecmi, ale jakby co to sie dopasuje ;-)
Bartek miedzy 11.30 a 14.00 spi wiec mi najbardziej pasuje okolo 15.00 jesli mialoby byc wczesniej, to moge przyczlapac, ale bez Bartuli, bo on bez lozka nie zasnie (nie ma bata, lozko byc musi), a jak nie zasnie to bedzie smerf maruda... ja na to sie nie pisze
Gdzie... hm... wybierzcie cos, ja galerii handlowych nie lubie, wolalabym jakas knajpe dla mam z dziecmi, ale jakby co to sie dopasuje ;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No to mam zonka... bo hubertus na 16... ehhh a z przyjaciółką to od roku próbujemy się zgrać terminami...
także ja wypadam z wrocławskiego spotkania (no chyba że będzie do południa i na 16 dojade na hubertusa)
Bo generalnie plan jest taki że na 16 z dzieciakami potem ok 19 A. odwiezie dzieci do domu i babcia je wykąpie i uśpi a A. teść odwiezie na dalszy ciąg imprezy
także ja wypadam z wrocławskiego spotkania (no chyba że będzie do południa i na 16 dojade na hubertusa)
Bo generalnie plan jest taki że na 16 z dzieciakami potem ok 19 A. odwiezie dzieci do domu i babcia je wykąpie i uśpi a A. teść odwiezie na dalszy ciąg imprezy
gosienkag76
My też się nadal piszemy i pasują mi godziny popołudniowe bo Hela z pewnością zaśnie w aucie Co do miejsca to Aniez fajne proponowałaś i myślę że tam trzeba zadzwonić
Agnieszka kurcze szkoda że nie dasz rady:-( może jeszcze coś wykombinujesz ;-)
Agnieszka kurcze szkoda że nie dasz rady:-( może jeszcze coś wykombinujesz ;-)
gosienkag76
Dziewczyny 15 się zbliża więc gdzie się w końcu spotykamy i kto na 100% potwierdza przybycie.
aniez
Gosienka- ja na 99% :-) zdorwam prawie i mam nadzieje, ze nikt mi sie w chacie nie rozlozy.
Gdzie- ustalcie cos, ja sie dopasuje, tak jak Ci pisalam, wolalabym jakies m-ce z placem zabaw, co ta knajpka na Zwycieskie bodajze, ale nigdy tam nie bylam... godziny popoludniowe, przed 15:00 nie wyrobimy, bo Bartolini do 14:00- 14:30 spi i nie ma to tamto.
Gdzie- ustalcie cos, ja sie dopasuje, tak jak Ci pisalam, wolalabym jakies m-ce z placem zabaw, co ta knajpka na Zwycieskie bodajze, ale nigdy tam nie bylam... godziny popoludniowe, przed 15:00 nie wyrobimy, bo Bartolini do 14:00- 14:30 spi i nie ma to tamto.
gosienkag76
Dziewczyny czy będziecie z małżami?
Aniez ty zabierasz Kubusia?
To co mam dzwonić tam gdzie Aniez proponowała? bo jeśli tak to muszę wiedzieć ile osób będzie na pewno.
Aniez ty zabierasz Kubusia?
To co mam dzwonić tam gdzie Aniez proponowała? bo jeśli tak to muszę wiedzieć ile osób będzie na pewno.
reklama
aniez
Gosienka- moj stary pewnie nie da sie zlamac, moze nas przywiezie i po nas przyjedzie i na tym zakonczy (no chyba, zebym sie mylila) :-) a jesli Kubus bedzie zdrowy, to go wezme :-) liczylam jeszcze na Igora Annyoj, ale nie odzywa sie... Annaoj znaczy... nie Igor
Podziel się: