reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Nam tez nadal pasuje (kuzynka ma co prawda urodziny w pazdzierniku, ale jeszcze sie nie okreslili kiedy konkretnie mamy przybyc, mysle ze to bedzie impreza bez dzieci, wiec wieczorem dzieci do mamy, meza pod pache i na urodziny do rodzinki... jakby co)...
Bartek miedzy 11.30 a 14.00 spi wiec mi najbardziej pasuje okolo 15.00 jesli mialoby byc wczesniej, to moge przyczlapac, ale bez Bartuli, bo on bez lozka nie zasnie (nie ma bata, lozko byc musi), a jak nie zasnie to bedzie smerf maruda... ja na to sie nie pisze :(

Gdzie... hm... wybierzcie cos, ja galerii handlowych nie lubie, wolalabym jakas knajpe dla mam z dziecmi, ale jakby co to sie dopasuje ;-)

No to mam zonka... bo hubertus na 16... ehhh a z przyjaciółką to od roku próbujemy się zgrać terminami...
także ja wypadam z wrocławskiego spotkania (no chyba że będzie do południa i na 16 dojade na hubertusa)
Bo generalnie plan jest taki że na 16 z dzieciakami potem ok 19 A. odwiezie dzieci do domu i babcia je wykąpie i uśpi a A. teść odwiezie na dalszy ciąg imprezy :-p

My też się nadal piszemy i pasują mi godziny popołudniowe bo Hela z pewnością zaśnie w aucie Co do miejsca to Aniez fajne proponowałaś i myślę że tam trzeba zadzwonić :tak:
Agnieszka kurcze szkoda że nie dasz rady:-( może jeszcze coś wykombinujesz ;-)

Gosienka- ja na 99% :-) zdorwam prawie i mam nadzieje, ze nikt mi sie w chacie nie rozlozy.
Gdzie- ustalcie cos, ja sie dopasuje, tak jak Ci pisalam, wolalabym jakies m-ce z placem zabaw, co ta knajpka na Zwycieskie bodajze, ale nigdy tam nie bylam... godziny popoludniowe, przed 15:00 nie wyrobimy, bo Bartolini do 14:00- 14:30 spi i nie ma to tamto.

Dziewczyny czy będziecie z małżami?
Aniez ty zabierasz Kubusia?

To co mam dzwonić tam gdzie Aniez proponowała? bo jeśli tak to muszę wiedzieć ile osób będzie na pewno.

reklama
Gosienka- moj stary pewnie nie da sie zlamac, moze nas przywiezie i po nas przyjedzie i na tym zakonczy (no chyba, zebym sie mylila) :-) a jesli Kubus bedzie zdrowy, to go wezme :-) liczylam jeszcze na Igora Annyoj, ale nie odzywa sie... Annaoj znaczy... nie Igor :-D

Do góry