reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

a co z Krakowiankami ;D ?? a ja zapraszam do mni ena ogródek :)

a gdzie ten twój ogródek ???

jeśli chodzi o spotkanie w Krakowie to ja chętna jestem tylko muszę wiedzieć wcześniej gdzie i kiedy bo muszę zorganizować dojazd ;-) jeśli chodzi o terminy spotkania to ja elastyczna jestem byleby nie za późno bo muszę wrócić jeszcze do domciu a to około godziny drogi ;-)

reklama
a co z Krakowiankami ;D ?? a ja zapraszam do mni ena ogródek :)

Hej, hej moze nie udzielam sie zbyt aktywnie, ale wiernie Was podczytuje. Tak sie sklada ze niedlugo bede na dwa tygodnie w Krakowiez Mateuszem i jesli jakos w tym terminie organizowalybyscie jakies spotkanko ( tzn od 14 do 25 sierpnia ) to ja sie pisze jesli poczywiscie przyjmiecie mnei do swojego grona... jestem z urodzenia Krakowianka :-)

kachn@ - mój ogródek to kawałek trawnika przed domem :) niestety ciężko by wam było dojechać okolice balic...

strega- ja bardzo chętnie, moja mama mieszka we Włoszech więc mam sentyment to Italii ;) tak więc dawaj znać jak będziesz ;]

W takim razie odezwe sie jak juz dolecimy..pewnie lepiej Wam w tygodniu, bo w weekend rodzinka w komplecie wiec pewnie zal sie urywac gdzies. Moi roidzice mieszkaja w okolicach Almy.
a jak tam z pogoda..jakie prognozy na najblizsze dni?

Dziewczyny z Łodzi i okolic,to napiszcie kiedy co komu pasuje i jakoś się dopasuje termin optymalny dla wszystkich.najlepiej jeszcze w sierpniu,bo we wrześniu to ja nie będę dyspozycyjna.

reklama
Do góry