reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Ja mogę wszędzie,choć nie ukrywam,że najlepiej manufaktura,bo będę miała co ze starszą córą zrobić,tylko 7-8 sierpnia odpada,bo w niedzielę mam chrzciny,ale dla mnie najlepiej w weekend,chociaż w tygodniu tez może być.Może ustalmy jakieś terminy,jak komu co pasuje i wtedy wybierzemy konkretna datę:-)

a czy jest jakaś dziewczyna z okolic szklarskiek poręby?
bo zmieni na m się trochę plany i zamias nad morze jedziemy w sierpniu na 3 tygodnie do szklarskiej i chętnie bym się spotkała :-)

Ja też postaram się w miarę dostosować do terminu,piszę w miarę,bo mam trochę utrudnione zadanie.Nie dorobiliśmy się jeszcze 4 kółek i tak właśnie trza by kombinować,ale też by się coś wykombinowało

Ja już zrobiłam rezerwację na najbliższą środę do złotych bo grają tam Incepcję a koniecznie chcę zobaczyć ten film! Może któraś dołączy do mnie?

tez chce koniecznie zobaczyc ten film tylko przeraza mnie jego dlugosc - 140 minut... Nie wiem co Stasiek na to... pomysle i dam znac skoro Alis i tak idziesz :-)

to my będziemy w najbliższy czwartek w wawie ok. 13-tej, na razie Nataliak i Lena wykazały chęć, więc się umawiamy, może się ktoś przyłączy na spacer?

reklama
Do góry