reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
ja w tej chwili pisze prace magisterską i trudno mi się wypowiedziec na temat wolnego terminu, bo wszystko zależy od tego jak mi będzie szło pisanie... :/ umawiajcie się po prostu, a jak mi podpasuje termin, to postaram się wpaść :)

Mi w razie czego wstępnie pasowałaby sobota 28-go. ale do końca nie jestem pewna, bo P. może będzie wyjeżdżał. Za około 2 dni będę miała jasna sytuację:)

u nas słabo, dopiero II połowa września pasuje. Jutro wybywam do rodziców na 2 tygodnie, potem chrzest, potem na poczatku wrzesnia uderzam do Rabki na 2 tyg. urlop
ale umawiajcie się, umawiajcie, jak będę mogła to wpadnę

Mi w razie czego wstępnie pasowałaby sobota 28-go. ale do końca nie jestem pewna, bo P. może będzie wyjeżdżał. Za około 2 dni będę miała jasna sytuację:)

Oleśka mi ten termin też by pasował.We wrześniu troszkę gorzej by było,co starsza córa ma szkołę,wtedy tylko w weekend.
Afi na godzinkę czy dwie dasz radę wyskoczyć.Ja też mam obronę we wrześniu;-) niestety w ciągu roku nie dałam rady,a pracę trzy razy poprawiałam,teraz jest już ok;-)

Oleśka mi ten termin też by pasował.We wrześniu troszkę gorzej by było,co starsza córa ma szkołę,wtedy tylko w weekend.
Afi na godzinkę czy dwie dasz radę wyskoczyć.Ja też mam obronę we wrześniu;-) niestety w ciągu roku nie dałam rady,a pracę trzy razy poprawiałam,teraz jest już ok;-)

jak będę mogła to wpadnę :) a moja praca ma na razie pierwszy rozdział i zaczęte statystyki więc perspektywę obrony w październiku kiepsko widzę biorąc pod uwagę tempo mojego pisania... :/

reklama
Do góry