reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

Oki dziewczynki, to ustalajcie spotkanko a ja wpadam z młodą.:-)
Tylko tak żeby wszystkim pasowało. Nie musi być nie wiadomo jak długie, najważniejsze żeby w końcu się odbyło. Następnym razem będzie już łatwiej:-):tak::-D

reklama
Sobota przed południem jak najbardziej mi pasuje 12 grudnia - to co?, jaka godzina Wam odpowiada? - może tak 11 lub 11:30 może w Green Wayu przy rynku w Manufakturze? - można tam całkiem fajną kawusię zamówić + ewentualnie ciacho marchewkowe
jak się zapatrujecie?
Oleśka - bierz swoja córcię obowiązkowo :-))))) - jest słodziutka

mi godz 11 pasuje tylko prosze mi konkretną ulicę napisac z numerem:-D bo nie znam łodzi i tyko z navi dojadę

Mi pasi każda godzina, do 13.00 jakbym miała wpaść bez Jagny a z nią to wszystko jedno do której. Ale generalnie 11.00 pasuje mi na spotkanko. A jak pozostałe dzieweczki?:-)

reklama
dzięki a powiedzcie mi jak będe jechała od strony Zgierza to przez całe centrum będę musiała przejechac?
ok czyli jesteśmy umówione o 11? 12. grudnia?

Jak Zgierską będziesz jechać to wal prosto cały czas, aż do Zachodniej i tam już jest Manufaktura. Centrum za manu się zaczyna w drugą stronę:-)

Do góry