reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
To co?
Niedziela, 28 lutego, 11.00, pod MAX ICE, tak?
Agnieszka, pasuje?
Czy któraś Majówka się jeszcze pojawi?

OK :-)

Jeszcze może Wampi? Ostatnio pojawiała się tez na bb nowa mamusia z Tuszyna :-) Może na priwa do dziewczyn napiszemy?

No i ja mam cały czas nadzieje, że Malina się zjawi :-) A nawet jeśli nie, to że chociaż gin szlaban leżeniowy zdejmie i będzie mogła kobitka normalniej funkcjonować :tak: No, niech już wraca z tej wizyty i szybko daje znać, że wszystko ok. :-)

Mój aparat właśnie ładuje zapasową baterię:-) Będą jaja jak go zapomnę:-D

Ja pisałam na priv o spotkaniu do kogo się tylko dało, no i zebrało się trochę krakusek, też tak zróbcie łodzianki:tak:

Krewetka, to wysyłam Ci na priv swój numer komórki, odpowiedz że to ty to jakbym się zgubiła w tej galerii to bedę dzwonić SOS:-)

mój aparat właśnie ładuje zapasową baterię:-) będą jaja jak go zapomnę:-d

ja pisałam na priv o spotkaniu do kogo się tylko dało, no i zebrało się trochę krakusek, też tak zróbcie łodzianki:tak:

krewetka, to wysyłam ci na priv swój numer komórki, odpowiedz że to ty to jakbym się zgubiła w tej galerii to bedę dzwonić sos:-)
ok! :-)

Wysłałam priwa do Natalii_lila, Wampi, Kurczak i do Aguski24mir :)Miłoby było, gdyby dołączyły :)

Ostatnia edycja:
Kobiety Kochane, ja niestety nie dam rady - jade do rodziców jutro i zostaję tam do niedzieli, wrócimy pewnie późnym wieczorem. Miałam jechac tydzień temu no ale przez to moje leżakowanie miałam szlaban. No a muszę jechać, wybaczcie mi i strasznie żałuję, że mnie nie będzie. Ale liczę na piękne zdjęcia i opowieści

reklama
Tak,zgadza się,otrzymałam wieść.Dziękuje Afiliacjo za info:wink:
Słońca Koffane,a pasowało by Wam na troszkę późniejszą godzinę?Nie wiem tak 15-16?
W sobotę do nas mój braciak przyjeżdża do nas,wracając z gór i pewnie będzie nocował,a w niedzielę to będzie chciał do Gdańska wyjechać od nas pewnie koło 14 najpóźniej.Kurde zależało by mi na spotkanku z Wami :-)

Do góry