reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Wampi, ty jesteś gdzieś z okolic Włocławka? Tak jest na "Poznajmy się", a wyświetlasz się jako Łodzianka. Czy dotrzesz na łódzkie spotkanie?
Natalia lila, a ty? Ostatnia sobota lutego.

Bali, na krakowskie spotkanie zabierz te ciuszki których nie chcesz, może coś poodkupujemy:-)
Kochaniutka, zostawiłam sobie szary dresik, ten gruby sweterek, ogrodniczki takie cienkie, rampersika zielonego, bo wyglądał lepiej niż na zdjęciu, a resztę zadzwoniłam do sprzedawcy i odsyłam, paczka jeszcze w domu, a pieniądze już na koncie, wychodziło po 6,66 zł/szt. a ja się z nią umówiłam, że te co zostawiam liczymy po 10 zł i wszyscy zadowoleni, ja się jakoś nie mogłam przemóc, mój S. mówił, żeby spokojnie poprać w swoim proszku i płynie, a ta babka się zarzekała, że to niebieski lenor ma taki ostry zapach, możliwe :eek: ale ja już nic używanego nie kupię, tylko ludziom życie zatruwam, bo wybredziocha jestem

Afiliacja i Malina, mam nadzieję, że pamiętacie o jutrze?????:sorry::szok::rofl2:
Żeby nie było, że samotna słonica czeka na Was pod Słoniem:tak::-:)tak::-(

Gdzie te aparaty? do sklepu? ;-) My tylko na zakupy lecimy :-) Ja tez się melduję dziewczynki :tak: do zobaczenia :-)

Uwaga!!! Kobiałki chętne na spotkanko w Łodzi serdecznie zawiadamiam, że ustalony został termin!!!

27 lutego, tj. sobota
godz. 11.00
Lodziarnia Max Ice Manufaktura (koło Cinema City)

Agnieszka77, Tobie też pasowała sobota, prawda?

Chętne Majówki spoza Łodzi serdecznie zapraszamy!!!!!

Uwaga!!! Kobiałki chętne na spotkanko w Łodzi serdecznie zawiadamiam, że ustalony został termin!!!

27 lutego, tj. sobota
godz. 11.00
Lodziarnia Max Ice Manufaktura (koło Cinema City)

Agnieszka77, Tobie też pasowała sobota, prawda?

Chętne Majówki spoza Łodzi serdecznie zapraszamy!!!!!

tak, tak :tak: Zapraszamy :-)

reklama
Do góry