reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

Takie miałabym do Was bezpośrednie pociągi :-) Mam nadzieję, że nie będzie opóźnień. Wszystko jedno którym bym przyjechała. Bardzo wygodny jest ten INTERREGIO (zielony). Ale TLK, też są ok. Jak widzicie jadę tylko 1,5 godzinki i pociągi są dość często, więc tylko czekam na wiadomość w który mam się załadować :-D

Łódź Fabryczna
Warszawa Centralna
odj. 08:54
przyj. 10:30
tlk_pic.gif
tlk_pic.gif

Łódź Fabryczna
Warszawa Centralna
odj. 10:54
przyj. 12:30
tlk_pic.gif
tlk_pic.gif

Łódź Fabryczna
Warszawa Centralna
odj. 11:34
przyj. 13:10
ir_pic.gif

Łódź Fabryczna
Warszawa Centralna
odj. 12:54
przyj. 14:30
tlk_pic.gif

Powrót mam 14:55 lub 15:20 lub 17:20, więc też nie byłoby problemu :)
tlk_pic.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Afilijacja, ten drugi wygląda najlepiej chyba- i dla Ciebie, zebyś nie musiała wstawać skoro świt i dla nas- na taki popołudniowy lunchyk;-) Ale to moje zdanie... mam nadzieję że jutro za rana wypowiedzą się nasze warszawskie skowronki, bo o tej porze to już chyba większość się zmyła:-)

ja to bardziej jak sowa niz skowronek...
interregio jest tansze o prawie polowe od pospiechow i tlk.
dla mnie niedziela ok. ustalmy tylko godzine. i rozumiem ze ja odbieram afiliacje z dworca?:)

Myślę że jeśli chodzi o godzinę naszego spotkania, to mozemy dostosować się do Afiliacji właśnie- żeby ją zabrać i dotrzeć do miejsca gdzie się widizmy... Tylko chyba nadal takowego nie ustaliłyśmy;-)

To może przyjadę tym Inerregio, skoro jest tańszy, a na centralnym jest tylko 40 min. później od tego drugiego pociągu, o którym mówiła JustMe5? Bedę w Wawie o 13:10, co wy na to? Możecie się umówić wcześniej, jak chcecie, ja najwyżej dołączę :-)
Nataliak, byłabym niezmiernie wdzięczna za pomoc w dotarciu na miejsce :-) To przy okazji, jeśli nie wysłałaś jeszcze tej sukienki, to może w niedzielę ją zabiorę?

jak w Tarasach to widzę dwie opcje:
Rusticoni przy lodowisku na -1 na pizze albo makaron
albo Coffe Heaven na 1 piętrze (nie to przy wejściu bo tu zawsze dużo ludzi) na kanapkę/kawkę/koktajl.
Ew. Akashia ale tam mamy strasznie ograniczony wybór (to susharnia:) reszta to niestety barówy a'la Mc Donald.

Ewentualnie dla mnie też ok. jest Chmielna czy Nowy Świat (szybko przejadę tramwajem) lub Nowogrodzka na tyłach Marriottu.

reklama
Jeśli chodzi o "włoszczyznę" to ja jestem jak najbardziej na TAK:-) i nie będziemy się przedzierać wówczas przez zaspy......... To o której startujemy?

Do góry