reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

no wlasnei moga dochodzic dziewczyny tylko ze potem jak ktos dojedzie poxniej to te wczesniejsze poweidza ze musza juz isc:-(
Aga jak bezdiesz wczesneij to zrobisz sobie zakupy:-)

reklama
a ta pijalnia czekolady w ktorej ostatnio bylyscie? Jest tam duzo miejsca?
;-)

ja ci na gorąco odpowiem, że na tak wielkie spotkanie ta pijalnia się wogóle nie nadaje.... na 3-4 osoby bez dzieci tak, ale nie z dziećmi... lepszy jest chyba jednak w manu na gorze, gdzie jedzenie jest....

Agulam ja do 16 bede.
wiolan mi u gory w manu pasowalo, ale nie widzialam, jak w tej pijalni jest.. W takim razie mysle, ze najlepiej spotkac sie tam w manu na gorze.
alis wiesz juz o ktorej Wy bedziecie z Nataliak?

ne ne ta pijalnia sie nie nada na wieksza gwardie stanowczoja tez jestem za manu za zarlodajnia
I wlasnie Alis daj jakis cynk czy macie jakis plan godzinowy chociaz‚tak to wszystkie bedziemy wiedzialy na czym stoimy i jak mamy sie organizowac bo mamy czwartek a nikuda nic nie wiadomo od Was

Spokojnie, spokojnie już wszystko piszę :)

Będę sama, Nataliak nie jedzie. Mogłabym być o 12:04 na Widzewie bo na ten Kaliski to strasznie długo jedzie :/ Mogłoby tam być?

Spokojnie, spokojnie już wszystko piszę :)

Będę sama, Nataliak nie jedzie. Mogłabym być o 12:04 na Widzewie bo na ten Kaliski to strasznie długo jedzie :/ Mogłoby tam być?
Mogę Cię odebrać z dworca łódź kaliska,ale widzew nie wchodzi w rachubę,za daleko...i z drugiej strony Łodzi będę jechać,chyba,że ktoś inny odbierze Cię z widzewa,bo tam ma bliżej.

aguśka około 12 w manu na górze w żarłodajni. ja oleśka i alis będziemy wcześniej.
w grupie są telefony do dziewczyn, zapisz sobie i zadzwoń do ktorejs w razie co

ja tez bede:-)

szkoda ze nie bedzie Nataliak ,myslalam ze zobacze Lenke:)

Alis ale z Maja przyjeżdzasz?

reklama
agulam, z tego co mi wiadomo, to Alis jedzie sama, bez Majeczki.

Alis, wiem, że dogadałaś się juz z Agą. Będę na was czekać na Kaliskim.

Do góry