reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

no wlasnei moga dochodzic dziewczyny tylko ze potem jak ktos dojedzie poxniej to te wczesniejsze poweidza ze musza juz isc:-(
Aga jak bezdiesz wczesneij to zrobisz sobie zakupy:-)

reklama
a ta pijalnia czekolady w ktorej ostatnio bylyscie? Jest tam duzo miejsca?
;-)

ja ci na gorąco odpowiem, że na tak wielkie spotkanie ta pijalnia się wogóle nie nadaje.... na 3-4 osoby bez dzieci tak, ale nie z dziećmi... lepszy jest chyba jednak w manu na gorze, gdzie jedzenie jest....

Agulam ja do 16 bede.
wiolan mi u gory w manu pasowalo, ale nie widzialam, jak w tej pijalni jest.. W takim razie mysle, ze najlepiej spotkac sie tam w manu na gorze.
alis wiesz juz o ktorej Wy bedziecie z Nataliak?

ne ne ta pijalnia sie nie nada na wieksza gwardie stanowczoja tez jestem za manu za zarlodajnia
I wlasnie Alis daj jakis cynk czy macie jakis plan godzinowy chociaz‚tak to wszystkie bedziemy wiedzialy na czym stoimy i jak mamy sie organizowac bo mamy czwartek a nikuda nic nie wiadomo od Was

Spokojnie, spokojnie już wszystko piszę :)

Będę sama, Nataliak nie jedzie. Mogłabym być o 12:04 na Widzewie bo na ten Kaliski to strasznie długo jedzie :/ Mogłoby tam być?

Spokojnie, spokojnie już wszystko piszę :)

Będę sama, Nataliak nie jedzie. Mogłabym być o 12:04 na Widzewie bo na ten Kaliski to strasznie długo jedzie :/ Mogłoby tam być?
Mogę Cię odebrać z dworca łódź kaliska,ale widzew nie wchodzi w rachubę,za daleko...i z drugiej strony Łodzi będę jechać,chyba,że ktoś inny odbierze Cię z widzewa,bo tam ma bliżej.

aguśka około 12 w manu na górze w żarłodajni. ja oleśka i alis będziemy wcześniej.
w grupie są telefony do dziewczyn, zapisz sobie i zadzwoń do ktorejs w razie co

ja tez bede:-)

szkoda ze nie bedzie Nataliak ,myslalam ze zobacze Lenke:)

Alis ale z Maja przyjeżdzasz?

reklama
agulam, z tego co mi wiadomo, to Alis jedzie sama, bez Majeczki.

Alis, wiem, że dogadałaś się juz z Agą. Będę na was czekać na Kaliskim.

Do góry