reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a ta pijalnia czekolady w ktorej ostatnio bylyscie? Jest tam duzo miejsca?
;-)
ja ci na gorąco odpowiem, że na tak wielkie spotkanie ta pijalnia się wogóle nie nadaje.... na 3-4 osoby bez dzieci tak, ale nie z dziećmi... lepszy jest chyba jednak w manu na gorze, gdzie jedzenie jest....
Agulam ja do 16 bede.
wiolan mi u gory w manu pasowalo, ale nie widzialam, jak w tej pijalni jest.. W takim razie mysle, ze najlepiej spotkac sie tam w manu na gorze.
alis wiesz juz o ktorej Wy bedziecie z Nataliak?
wiolan mi u gory w manu pasowalo, ale nie widzialam, jak w tej pijalni jest.. W takim razie mysle, ze najlepiej spotkac sie tam w manu na gorze.
alis wiesz juz o ktorej Wy bedziecie z Nataliak?
kurczak1305
mamusia synusia
ne ne ta pijalnia sie nie nada na wieksza gwardie stanowczoja tez jestem za manu za zarlodajnia
I wlasnie Alis daj jakis cynk czy macie jakis plan godzinowy chociaz‚tak to wszystkie bedziemy wiedzialy na czym stoimy i jak mamy sie organizowac bo mamy czwartek a nikuda nic nie wiadomo od Was
I wlasnie Alis daj jakis cynk czy macie jakis plan godzinowy chociaz‚tak to wszystkie bedziemy wiedzialy na czym stoimy i jak mamy sie organizowac bo mamy czwartek a nikuda nic nie wiadomo od Was
Agnieszka77
Fanka BB :)
Mogę Cię odebrać z dworca łódź kaliska,ale widzew nie wchodzi w rachubę,za daleko...i z drugiej strony Łodzi będę jechać,chyba,że ktoś inny odbierze Cię z widzewa,bo tam ma bliżej.Spokojnie, spokojnie już wszystko piszę
Będę sama, Nataliak nie jedzie. Mogłabym być o 12:04 na Widzewie bo na ten Kaliski to strasznie długo jedzie :/ Mogłoby tam być?
aguska24mir
mama Pawełka :)
czyli spotkanko na która i w manu dokładnie gdzie
do jeszcze jutro mam neta i chciałabym wiedziec co ustalimy
bo w sobote bede odcieta od swiata wirtualnego
do jeszcze jutro mam neta i chciałabym wiedziec co ustalimy
bo w sobote bede odcieta od swiata wirtualnego
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
agulam, z tego co mi wiadomo, to Alis jedzie sama, bez Majeczki.
Alis, wiem, że dogadałaś się juz z Agą. Będę na was czekać na Kaliskim.
Alis, wiem, że dogadałaś się juz z Agą. Będę na was czekać na Kaliskim.