Bedzie na 100% tylko nie wiem gdzie dokladnie i o ktorejłodzianki i jak nasze spotkanko aktualne na 11 marca
bo tym razem bede jesli i spotkanko bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie na 100% tylko nie wiem gdzie dokladnie i o ktorejłodzianki i jak nasze spotkanko aktualne na 11 marca
bo tym razem bede jesli i spotkanko bedzie
tez by mi sie przydalo to info bo kto wie moze i ja sie jednak zjawie?tylko nie wiem gdzie dokladnie i o ktorej
Przydałoby się chociaż jakieś info godzinowe - orientacyjne.Jeśli przyjadę, to z dwójką dzieci więc przydałaby się jakaś godzina do celów organizacyjnych,bo na ostatnią chwilę może być bardzo ciężko.Myślę, że to zależy głównie od Alis i nataliak, o której się zjawią w Łodzi, bo one przecież z Wawy jadą. Pozostałe dziewczynki chyba będą elastyczne, co, bo albo są z Łodzi albo z okolicy?