reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

reklama
Myślę, że to zależy głównie od Alis i nataliak, o której się zjawią w Łodzi, bo one przecież z Wawy jadą. Pozostałe dziewczynki chyba będą elastyczne, co, bo albo są z Łodzi albo z okolicy?

Myślę, że to zależy głównie od Alis i nataliak, o której się zjawią w Łodzi, bo one przecież z Wawy jadą. Pozostałe dziewczynki chyba będą elastyczne, co, bo albo są z Łodzi albo z okolicy?
Przydałoby się chociaż jakieś info godzinowe - orientacyjne.Jeśli przyjadę, to z dwójką dzieci:szok::szok: więc przydałaby się jakaś godzina do celów organizacyjnych,bo na ostatnią chwilę może być bardzo ciężko.

no właśnie, babeczki - dajcie znać, o której przybędziecie. Ja proponuję Manufakturę jednak!!! Tosię zostawiłabym teściowej, ale tez musze jej wcześniej powiedzieć, kiedy ją przywiozę.

reklama
To najwyzej bedziecie dochodzily :-p
ja bede bardzo czesnie w Lodzi.
a ta pijalnia czekolady w ktorej ostatnio bylyscie? Jest tam duzo miejsca?
czy wybieramy manu tam u gory, gdzie zawsze? ;-)

Do góry