reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

na pierwszym nie byłam spotkaniu :-phttps://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=7492496
poza tym wybaczcie,ale godzina dla nas zbyt późna :-p

Dla mnie też późna godzina,bo zapewne jak będę wracać,będzie ciemno,a Nadia nie lubi jeździć gdy nic nie widzi i musi się palić światło w samochodzie,inaczej drze się wniebogłosy, a spać na pewno nie pójdzie.W każdym razie postaram się być, zapomniałam też, że 14.09 jadę do rodziców na kilka dni.No i jest to poniedziałek,dzień roboczy :-(

reklama
Katagorka wlasnie wlasnie ...zalew w Nowej Hucie ..wlasnie jak bylam w krakowie to o tym slyszlam i chcialam sie wybrac sprawdzic gsdzie to ale moj tata mowi to daleko...a gdzie to dokladnie jest?
a tak przy okazji nowej huty...skojarzyl mi sie z filmikiem z muzeum podziemny Krakow... i teraz dodam tak nie z gruszki niz pietruszki ale jesli jeszcze nie bylyscie to mega mega polecam wybrac sie do muzeum pod sukiennicami...moze juz bylyscie ...a to ja mam obsuwe bo dojezdna hehe

naprawde super i w padzierniku maja otwierac wielka wage tez
Ja juz byklam "wyjechana2 z Krakowa jak zaczeli odkopywanie ale wiec pamietam tylko ze ta strona rynku byla zamknieta ...i tylko sie mowilo kapia odkopuja dlubia itp ale dopiero jak zobaczylam jakie jest to muzemi fotki zprac i jak je odkopywali to jestem mega pelna podziwu teraz

edit; musze sie poprawic bo jak przeczytsalam moj post to az mi sie glupio zrobilo...no ale naprawde nie wiem gdzie i na czym ten zalew jest :-)))

to nie chodzi o przylasek prawda? weszlam na google map i szukam na satelitarnej wersji jakiego zalewu hmmmmmmm

Ostatnia edycja:
nie stega:) to jest jeden przystanek przed Huta im T. Sendzimira..od Placu Centralego raptem jeden przystanek:) to nasze miejsce spacerewe:) to co dziewczyny Zalew?? aha obok jest basen krakowianka

nie stega:) to jest jeden przystanek przed Huta im T. Sendzimira..od Placu Centralego raptem jeden przystanek:) to nasze miejsce spacerewe:) to co dziewczyny Zalew?? aha obok jest basen krakowianka
my na wieś jak jeździmy to tamtędy przejeżdżamy...
katagorka ogród botaniczny ładniejszy:) i będziecie miec urozmaicenie od codziennych spacerków. No i wypada mniej więcej pośrodku, bo np elwiwas ma daaaleko do huty, ale jak chcecie, ja się dopasuję.

reklama
hej, ja huty też nie lubię :p katagorka sprawiedliwiej będzie gdzieś gdzie wszyscy mamy bliżej ;)
mi tam obojętnie co tylko by nie były drogie bilety

Do góry