reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

to proponuję tak:
umówmy się w Manu, a ja podjade po Wiolan do Maka na rogu Pabianickiej i Jana Pawła. Tam jest stacja benzynowa Lukoil i parking. Widać z daleka i nie da sie przeoczyć. Może być? Tam Wiolan trafisz bez problemu, a potem konwojem pojedziemy :-):rofl2::-D

reklama
U mnie więc wygląda to tak,że ja od 1 IX wracam zarobić na życie
Sprawdzilam teraz,ze w tych dniach (19 -tego) moja połowa będzie po nocnych zmianach,więc ja będę pracować do 15.00,to zanim do manu (jeśli stanie na manu) dobije ,będzie koło 16.00 po 16.00,zależy jak będzie autobus

to proponuję tak:
umówmy się w Manu, a ja podjade po Wiolan do Maka na rogu Pabianickiej i Jana Pawła. Tam jest stacja benzynowa Lukoil i parking. Widać z daleka i nie da sie przeoczyć. Może być? Tam Wiolan trafisz bez problemu, a potem konwojem pojedziemy :-):rofl2::-D

mnie pasuje...

U mnie więc wygląda to tak,że ja od 1 IX wracam zarobić na życie
Sprawdzilam teraz,ze w tych dniach (19 -tego) moja połowa będzie po nocnych zmianach,więc ja będę pracować do 15.00,to zanim do manu (jeśli stanie na manu) dobije ,będzie koło 16.00 po 16.00,zależy jak będzie autobus

no ale bys byla??? no bo przecież chwilki nie posiedzimy przecież??

hellołki, ja tez chętna na spotkanie:-)
tyle, że ja mogę doczłapać się do manu pewnie nie wcześniej jak 17.30 z dzieciem i pewnie na niedługo bo koło 19 Tocha będzie już nieprzytomna
no chyba, że spotkanie bez maluchów, to na ok 19.30 dałabym radę

podsumujmy więc:
Wiolan zajedzie ok. 15/16
Wampi pasuje po 16
Kurczakowi też tez najwczesniej o 16
Oleśka się nie wypowiedziała... :wściekła/y: ;-) :-D
Malina dotrze po 17.30
a mi Jagoda pewnie obudzi się ok. 16.30 (postaram się glosno zachowywac juz ok. 16, zeby wczesniej wstala), musze dac jej obiad, zajechać po Wiolan i razem obrocić do Manu w godzinach szczytu, więc proponuję umowic się na 17.30
co wy na to?
nikt nie bedzie sie musial spieszyc, a Wiolan bedzie ostroznie jechać, rozpakuje się w hotelu i na spokojnie dojedzie do Łodzi :)
ot mój super-plan ;P

Agnieszka, Natalia_lila, Aguśka_mir, Aga0411 dołączycie do nas? A może jeszcze któraś mama spoza Łodzi byłaby chętna? :) zapraszamy! :)

Wow!!!Afi, i'm impressed:D
Ja będę, ale niestety na krótko, bo i P. w pracy i jego rodzice idą do roboty na popołudnie, więc nie mam z kim zostawić Jagody a z nią wyprawy na pogaduchy to totalny niewypał. Biegam tylko za pędziwiatrem i się denerwuję:(

reklama
Do góry