reklama
katagorka20
Fanka BB :)
nie to nie...jakos sie moze dogadamy...
a troche mi przykro ze tak stereotypowo traktujecie NH ..
a troche mi przykro ze tak stereotypowo traktujecie NH ..
estragon
mamusia synusia:P
katagorka chodzi o to, że każda z nas ma daleko do nh, z czego ja mam i tak najbliżej, a muszę się 2 razy przesiadac. Ogród botaniczny wypada pośrodku. Ja nie chcę za bardzo jechac do huty właśnie w okolice zalewu, bo mam bardzo złe wspomnienia i nie chciałabym spotkac tam nikogo z moich wspomnień, zwłaszcza, że będę z dzieckiem... ale mną się nie sugerujcie. Jak dziewczyny chcą, to się spotkajcie w hucie.
katagorka20
oki to bedzie ogrod botaniczny tylko musi byc pogoda ładna i w koncu w ktory dzien chcecie?
estragon
mamusia synusia:P
martina będzie 7-8 wrzesień w Krk, ja i elwiwas nie możemy 8, a martina może popołudniu 7, po egzaminach, więc 7 września????oki to bedzie ogrod botaniczny tylko musi byc pogoda ładna i w koncu w ktory dzien chcecie?
tylko o której??
martina969
Filipowa mama
martina będzie 7-8 wrzesień w Krk, ja i elwiwas nie możemy 8, a martina może popołudniu 7, po egzaminach, więc 7 września????
tylko o której??
hmmm...no właśnie nie wiem o której skończę egz. a bardziej o której na niego wejdę bo mają być od 13. Nie wiem teraz czy wejdą wszyscy na raz czy wg nazwisk...muszę gdzieś znaleźć info
martina969
Filipowa mama
a przed egzaminem dałabyś radę?
z tym że rano o 8 mam inny egzamin:/ zaraz zerknę jak one się maja kończyć i może między nimi byśmy się spotkały:-)
katagorka20
widziałyscie pogode na środe...od wtorku deszcz i zimno podobno ma byc więc obawiam się że ogród botaniczny nie będzie najlepszym miejscem do spotkania
reklama
martina969
Filipowa mama
widziałyscie pogode na środe...od wtorku deszcz i zimno podobno ma byc więc obawiam się że ogród botaniczny nie będzie najlepszym miejscem do spotkania
no właśnie mój tata mówił mi, że od środy ma być załamanie pogody i zimno Oczywiście jak ja przyjeżdżam to jest zimno I co teraz robimy???