reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
dziewczyny mamy dylemat z weekendem majowym, zastanawiamy się nad wyjazdem
albo wrocław, albo Kraków..
chodzi mi głównie o coś ciekawego dla nas i dla dziecka, żeby dziecko się nie nudziło cały czas w wózku :-p
macie jakieś pomysły??
a może zupełnie inny rejon?? :-p

aga a poza wózkiem to co chesz z Tomciem robić?
Bo zoo mamy niczego sobie - wiadomo, że jest co oglądać ;), no a dla takich jak nasze maluszki, to jeszcze trudno o moc atrakcji. Chyba, ze basen - ale to też macie w Po. W ten weekend idę z Jaśkiem i znajmoymi i ich dzieckiem do bobolandii
Bobolandia - Największy w Polsce park rozrywki rodzinnej. Wrocław ul. Miechowity 1 (teren ASPY) tel: 71 793 77 44, email: biuro@bobolandia.com.pl , zobaczymy jak młody się zainteresuje. Bo na zabytki to nasze maluchy chyba za małe ;)

lenkaa daj znać, jak było, ja dziś byłam z Tomkiem tu http://fabrykawrazen.com.pl/

ale i wecej było dla większych dzieci, Tomek szalał w basenia z kulkami, trochę na trampolinie czy zjeżdzalnia..
będziemy wózkiem, wiec spacery w ciekawe miejsca milewidziane i pewnie jeśli będa chętne majowe mamy to tez :-D
zoo pewnie też zaliczymy :-)

u nas zoo gorsze ale też jest :) bulwary wiślane, łabędzie, kopiec, wawel, aqurium, muzeum przyrodnicze,park jordana, KAPLICA KACZYŃSKIEGO :)

reklama
kaplica kaczyńskiego mnie powaliła :-D. Tomuś byłby zachwycony ;-)

Aga dam znać, koleżanka która tam chodzi, mówiła, ze są atrakcje dla takich jak nasze i przychodzą matki z niemowlętami (choć pewnie bardziej dla starszego dziecka ;-) ) Ponoć jest jakaś rampa, czy poducha na której się podrzuca takie maluszki - trudno mi opisać, bo sama sobie nawet tego nie wyobrażam. Przeżyję, to opiszę. W weekend głównie idziemy tam ze względu na 4 latka znajomych, żeby dał nam spokojnie pogadać, bo on się szybko nudzi, stawia "starych" do raportu i kierunek dom. Kiedyś wychodzili od nas po 30 minutach wizyty, a wpadli na nasiadówę przy browarku i żarełku, szykowałam to pół dnia i dzieć mi taki numer zrobił :baffled:

A zdecydowałaś się na Wrocek? Nie mogę obiecać że będziemy, choć na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych planów, tyle, że u nas to zwykle "spontan". Jak będę we Wrocku, to będziemy się mogły spotkać, może i Bali i Wiolan i Majowa Mama się skuszą.

Do góry