reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

A ja nic nie wiedziałam o spotkaniu :(, nie miałam dostępu do netu cały weekend, bo byliśmy u teściów. Wróciliśmy po południu w niedzielę i pojechaliśmy z trasy prosto do Piramidy a później do bobolandii. Może nawet się minęłyśmy :( Bobolandia super ale na Jasia jeszcze trochę za wcześnie, choć poskakaliśmy sobie w niektórych miejscach. Znajomych dziecko - 4 latek - odleciał po prostu. Nie mogli go znaleźć tak się wkręcił w szał zabawy, a ja się trochę bałam że jakieś dziecko mi wskoczy na Jaśka, więc nie poszaleliśmy na tych dmuchawcach.

reklama
hehe opowiadałam bratu, że pewna mama zaprasza wszystkich do wrocławia na urodziny a on do mnie .... i co jedziesz ? a ja mu, że nie wiem czym i nie wiem za co... a on mnie zaczął podpuszczać , że mnie zabierze bo jadą na mecz do wrocka ;)

a tak na poważnie to może ma ktoraś ochotę na spotaknie ?

Lenkaa na drugi raz zadzwonię do Ciebie, tylko Ty nie odbierasz tel. wrrrrr
my wyszliśmy chyba koło 15, więc pewnie się minęliśmy
i mamy z wiolan takie same wrażenia - dla naszych maluchów za wcześnie, mój się udawał na wycieczki piesze to mu groziło stratowanie i popychanie

umówiłyśmy sę, że znajdziemy fajną kawiarnię z miejscem dla dzieci, bo w bobolandii głośno jak diabli

hehe opowiadałam bratu, że pewna mama zaprasza wszystkich do wrocławia na urodziny a on do mnie .... i co jedziesz ? a ja mu, że nie wiem czym i nie wiem za co... a on mnie zaczął podpuszczać , że mnie zabierze bo jadą na mecz do wrocka ;)

a tak na poważnie to może ma ktoraś ochotę na spotaknie ?

mylisz się kochana, nie wszystkich, a tych, których lubię :-p

no wlasnie bobolandia jednak dla naszych maluchów nieco niebezpieczna.. w kulkach nie poszaleją, bo ryzyko stratowania przez starsze zjezdzajace do kulek.. żadne dmuchańce, bo i starzy skaczą i się ścigają... aaaaaaaaaaaa i moje lekkie spostrzeżenia,.... dywan/wykładzina dywanowa mega brudna... więc szukamy coś dla naszych maluchow.. ale chyba to co wklejalyscie wczesniej.. ta cafeteria.. moze ona bedzie odpowiednia???

reklama
elwi - przybywaj.
Bali - kiedy ja nie odebrałam tel???? Masz jakiś inny telefon, bo ten którym podawałaś mam wpisany w książce, to wyświetliłabyś mi się jako Bali - na pewno bym oddzwoniła!!! A na którą godzinę robisz imprezkę dla Leona? Bo to piątek, a ja kobieta pracująca ;-)

co do bobolandii, to faktycznie się minęłyśmy, my zajechaliśmy dopiero na 16. No i wrzask niesamowity, ale w niedzielę po południu spodziewałam się takiej frekwencji :(.

Do góry