reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

hej Krakowianki...przylatujemy na wielkanoc wiec jak ktoras sie pisze na jakis spotkanie to my chetnie .-)))
Co do dni to mam do dyspozycje sroda czwartek i piatek. Wtroek odpada, bo mam troche rzeczy do pozalatwiania

reklama
strega ja chetnie w czwartek :)
no to super..mowimy o tym samym czwartku prawda 28 kwiecien...tym po swietach?
jak bedzie ladnie to mozna np umowic sie w parku jordana-..tak jest jakis ladny plac zabaw prawda?...ja na czasie nie jestem..pamietam park jordana z czasow studenckich ...ale place zabaw mnie nie interesowaly wtedy heheh

Ostatnia edycja:
ojej ja przylatuje dopiero w sonote w poludnie i ostaje do soboty 30 kwietnia....
cholercia we wtorek poumawialam sie do kosmetyczki i fryzjera...bo moja mama jest w domu wiec mama z kim lobuziaka zostawic

reklama
Do góry